Претрага
Претрага
Close this search box.

SUSEK OTVORIO VRATA VIŠEG RANGA: ”Hajduk” se hrabro borio ali nije izdržao! Trka je završena? (FOTO ; VIDEO)

nsuživo.rs

U okviru derbija 24. kola Druge novosadske lige u Čurugu su se sastali trećeplasirani ”Hajduk” i drugoplasirani ”Susek” iz Suseka.

Hajduk 0-3 Susek

Pred dobro popunjenim tribinama u Čurugu odigrana je utakmica sezone za obe ekipe. Čuružani su morali da pobede u ovoj utakmici kako bi se uz pozitivine rezultate do kraja trke, domogli višeg ranga. Gosti iz Suseka imali su drugačiju matematiku, njima je i remi bio dovoljan da jednom nogom zakorače u viši rang. Domaćin vidno oslabljen pružio je dobru partiju, parirali su u prvih 45 minuta. Ipak, gosti su iskoristili svoje šanse i zasluženo slavili i sa ova tri boda vrlo verovatno završili posao.

Hajduk Susek
nsuživo.rs

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak stradale dece u OŠ ,,Vladislav Ribnikar” u Beogradu. Iako je gostima odgovarao i remi u ovoj utakmici, oni su krenuli napadački pa su već u prvih deset minuta dva puta bili blizu gola Šarića. U oba slučaja opasnost je pretila sa druge stative. Tek tada se domaćin probudio i uputio prvi udarac preko Rosić Nikole. Snažan udarac je uz malo muke uspeo da zaustavi gostujući čuvar mreže Lošić. Gosti su bili bliži golu, ali je domaća ekipa ”Hajduka” uspevala da se odbrani i odoli napadima. Ekipa ”Suseka” imala je najbolju šansu pred kraj prvog poluvremena. Odlično dodavanje u prostor od strane Kolara do Minića koji izlazi sam na golmana, međutim, Šarić i ovog puta izlazi kao pobednik pa se na poluvremen otišlo pri rezultatu 0:0.

Na početku drugog poluvremena domaćin je mogao do gola i pitanje je u kom pravcu bi otišla utakmica da su poveli. Darko Marić je odlično istrčao po desnoj strani i vratio loptu do Tegeltije koji je bio na ivici kaznenog prostora. Na sreću gostiju, Tegeltija se spetljao i još jedna šansa ”Hajduka” je pala u vodu. Tri minuta kasnije domaćin je imao šansu preko Rosića, glavom je šutirao preko gola. A onda u 55. minutu loša rekacije odbrane domaćih, Minić je oduzeo loptu u kaznenom prostoru i samo je ”ćušnuo” do Vladimira Bakoša koji pogađa praznu mrežu za 0:1. ”Hajduk” je pao nakon primljenog gola, a gosti su počeli da stvaraju sve više šansi. U 64. minutu u kaznenom prostoru oboren je Luka Minić a drugi žuti je zaradio Damjanović Branislav pa je domaćin poslednjih 25 minuta imao i igrača manje. Precizan sa bele tačke bio je kapiten ”Suseka” Pavle Starčević. Konačnih 0:3 postavio je Luka Minić u 85. minutu. Golom je krunisao svoju sjajnu partiju. Poslednju šansu na utakmici imali su domaći preko Marića, ali i njegov udarac zaustavio je Dalibor Lošić.

Hajduk Susek
nsuživo.rs

Izuzetno važna tri boda za ekipu ”Suseka” koja će u poslednjih šest utakmica ući rasterećeno. Ostaje im još trka za prvo mesto. Ukoliko pobede sve utakmice do kraja, pehar će početkom juna otići za Susek. Ekipa ”Hajduka” ovim porazom se najverovatnije oprostila od ulaska u viši rang, ove sezone. Iako je ostalo šest kola do kraja i ako postoje matematičke šanse, teško je očekivati da prvi dvojac prospe veliku bodovnu prednost protiv slabe i nezainteresovane konkurencije.

Hajduk Susek Sudijska trojka
Sudijska trojka sa utakmice

Sudijska trojka: Nikolaš Nemanja, Milojević Nikola i Kovačević Dragan

Delegat utakmice: Maksimović Igor

Hajduk Čurug
Ekipa ”Hajduka”

Hajduk: Šarić, Petrić (od 77. Suvajac), Topić, Marković, Kalajdžić (od 62. Mitrović), Lazić, Damjanović, Tegeltija (od 71. Popović), Srećkov, Marić, Rosić.

FK Susek
Ekipa ”Suseka”

Susek: Lošić, Dudić, Mrvičin (od 75. Rapić), Jeremić, Tomić, Starčević, Krstić (od 63. Morina), Stojanović, Kolar, Minić, Bakoš (od 71. Vokić).

nsuživo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti