Претрага
Претрага
Close this search box.

Stvari zaslužne za dobar izgled vojvotkinje od Saseksa

Foto: YouTube

Megan Markl otkrila je šta radi po pitanju dobrog izgleda, a sve skupa moglo bi se svesti pod devet tačaka. Neke su trenutno na čekanju jer u trudnoći nisu dozvoljene.

  1. JOGA- “Joga je nešto što je skroz moje”, kaže bivša glumica. “Postoji toliko dobrobiti koje donosi svakodnevno praktikovanje joge… osim fleksibilnosti i snage, joga pruža radost, mentalni fokus, dobar je način oslobađanja od stresa, smanjuje anksioznost i poboljšava san”, kaže Megan na koju je ljubav prema jogi prenela njena majka instruktorka ove discipline.
  2. TRČANJE- “S godinama je trčanje počelo loše da utiče na moja kolena, pa ne mogu više toliko uživati u njemu kao nekada”, kaže Megan. “Volim trčanje. Koliko mi je godilo telu toliko mi je godilo i glavi. Razbistrilo bi mi misli. Svako treba pronaći onaj oblik aktivnosti koji mu čini dobro”, objašnjava Markl.
  3. IZBEGAVANJE NEZDRAVE HRANE- “Definitvno se trudim da jedem što zdraviju hranu i izbegavam hranu koja me spušta i čini letargičnom. Najčešće jedem ribu i pvrće”, kaže Megan.
  4. UŽIVATI U STVARIMA KOJE VOLIMO I NE USKRAĆIVATI IH SEBI- “Mogla bih po cele dane uživati u pomfritu i testenini. Volim ugljene hidrate. Pa, ko ih ne voli? Iako nisu zdravi, za vikend napravim presedan i priuštim sebi ono u čemu uživam”, otkriva 36-godišnjakinja.
  5. RADUJTE SE BEZ RAZLOGA- “Činite stvari u kojima uživate bez određenog razloga. Upoznajte svoje telo i otkrijte koje stvari radi za vas. Radujte se bez nekog posebnog razloga”, zaključuje vojvotkinja, naravno govoreći o navikama kada nije u drugom stanju.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti