Претрага
Претрага
Close this search box.

Horoskop za sredu, 10. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima koji će pokazati svoje interesovanje ka proširenju posla. Krijete svoja osećanja i niste sigurni na koji način da se nosite sa njima.  Srčane smetnje su naglašene kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati probleme sa promenljivim pritiskom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega.

BIK


Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Izbegavajte tešku hranu. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa stomakom, probavom i organima za varenje.

BLIZANCI


Brine vas to što neke stvari ne idu po planu. Deluje vam da se dosta toga preokreće u negativnom smislu. Moguće je da ćete imati manje probleme u komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni imate tremu pred susret sa jednom osobom. Moguće je da ćete u narednom periodu imati probleme sa disajnim putevima i da će vam to u velikoj meri predstavljati opterećenje.

 RAK


Imate utisak da nećete moći da postignete baš sve ono što ste sebi zacrtali na ovom planu i to razmišljanje vas frustrira. Ne osećate se emotivno dobro i smatrate da dosta toga ide protiv vas. Potrudite se da presaberete svoje misli. Pred vama je period u kojem biste mogli veoma lako da ostvarite dobre rezultate na ovom polju. Važno je da se potrudite.

LAV


Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš. Vaša slaba tačka je takođe vezana i za glavu, sinuse kao i za krvni pritisak pa o svemu tome treba da vodite računa.

DEVICA


Niste zadovoljni situacijom na poslu. Smatrate da vredite više od onoga što vas plaćaju. Na emotivnom planu imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Niste sigurni iz kog razloga se osećate tako. Problemi sa nervozom i nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete u narednom periodu da budete pod stresom.

VAGA


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju. Nervni sistem vam je osetljiv.

ŠKORPIJA


Sa jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti. Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Potrudite se da redovno radite vežbe za leđa.

STRELAC


Delujete uznemireno, donosite pogrešnu odluku ili pravite loš emotivni izbor. Presaberite svoje misli. Važno je da izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psihofizički iscrpljuju. Mogući su problemi sa kostima. Pred vama je period u kojem bi mogla da vam prija masaža.

JARAC


Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu pa bi trebali da se potrudite da povećate unos vitamina.

VODOLIJA

Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu. Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom. Puni ste pozitivne energije koja vas pokreće i koja vam daje snagu.
RIBE

Vraćaju vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Mogući bolovi u stomaku. Povedite računa o svojoj ishrani.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti