Претрага
Претрага
Close this search box.

Horoskop za utorak, 22. oktobar

Foto: Arhiva

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite. Povedite računa o debelom crevu.

BIK


Susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove. Potrebno je da se pridržavate utvrđenih principa saradnje. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje na različitim stranama. Mogući su problemi sa alergijama kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom o tome da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu. U narednom periodu ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem pa je važno da na vreme uradite sve nalaze.

 RAK


Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Ne dopada Vam se nečija uloga u pregovorima, ali to ne treba da Vas opterećuje. Pre ili kasnije, sve dođe na svoje mesto. Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate sasvim stabilno i dobro stanje na ovom polju.

LAV


Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka, pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost. Unosite više tečnosti. Pazite na svoje zdravlje.

DEVICA


Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Problemi sa plućima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

VAGA


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate, jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Moguć je manji pad energije. Današnji dan vam je povoljan za odmaranje i opuštanje.

ŠKORPIJA


Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru. Potrebno vam je više sna. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor.

STRELAC


Potrudite se da ulepšate različite događaje u ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume Vaše ideje, ali to ne treba da Vas brine. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašene moguće probleme vezane za gojaznost pa je važno da o tome na vreme povedete računa.

JARAC


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Manji problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Prati Vas romantično raspoloženje, a nečije prisustvo u Vama budi lavinu pozitivne energije. Imate dobar odgovor ili rešenje za svaku situaciju. Okolina poštuje Vaše rezultate. Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da stabilizujete zdravstvenu situaciju.

RIBE


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca, koji velikim delom može rešiti finansijske probleme za koje trenutno nemate dugoročno rešenje.  Povećajte unos svežeg voća. Važno je da se generalno potrudite da unosite više vitamina i da budete obazriviji kada je u pitanju vaše zdravlje.

 

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti