Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Crni Božić”, “ Ajvar” i “Neobični”.

Arena Cineplex

Film “Crni Božić” režisera Sophia Takal, u glavnim ulogama Cary Elwes, Imogen Poots, Aleyse Shannon možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Grupu studenata, za vreme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznat čovek. Ovo je rimejk čuvenog flma iz 1974. godine.

Film “Crni Božić” možete pogledati u terminima od 17:20 po ceni od 350 dinara.

Video:Movieclips Trailers

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film Ajvar”, reditelja Vasilija Nikitovića, u glavnim ulogama Milos Samolov, Boris Milivojevic, Srdjan ‘Zika’ Todorovic možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Film “Ajvar, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Taramount

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Neobični, reditelja Olivier Nakache, Éric Toledano.

Dvadeset godina Bruno i Malik žive u odvojenom svetu, uz autističnu decu i tinejdžere. Njihova udruženja obučavaju mlade ljude iz opasnih četvrti da se brinu o onima koji su okarakterisani kao „izuzetno kompleksni“. Posebno partnerstvo za posebne ličnosti.

 

Film “Neobični”, prikazuje se u 19:15, po ceni od 400 dinara.

Video: Gaumont

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti