Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Zov divljine”, “Led 2” i “Mali Džo”.

Arena Cineplex

Film “Zov divljine” režisera Chris Sanders, u glavnim ulogama Harrison Ford, Karen Gillan, Bradley Whitford, Omar SY možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Film “Zov divljine” možete pogledati u terminima od 17:30 i od 20:10  po ceni od 350 dinara.

Video:KinoCheck International

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Led 2”, reditelja Zhora Kryzhovnikov, u glavnim ulogama Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

Film “Led 2”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Dexin Film

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Mali Džo”, reditelja Jessica Hausner, u glavnim ulogama Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox.

Alis je samohrana majka posvećena uzgajanju biljaka u korporaciji koja se bavi razvojem novih vrsta. U njoj se uzgaja poseban cvet koji je ne samo lep već ima i terapeutsko dejstvo. Naime, ako se drži na idealnoj temperaturi, adekvatno prehranjuje i ako se sa njim redovno razgovara, cvet osobu koj ga poseduje čini srećnom. Protiv pravila kompanije junakinja odnosi jedan ovakav cvet kući kao poklon svom sinu tinejdžeru Džou. Cvet nazivaju Mali Džo. Alis, međutim, ubrzo počinje sumnjati da cvet i nije tako bezopasan kao što njegov nadimak sugeriše.

Film “Mali Džo”, prikazuje se u 19:45  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti