Претрага
Претрага
Close this search box.

AMSS: Oprez zbog radova i školaraca

Foto: Ilustracija

Zbog radova koji se izvode na velikom broju deonica širom Srbije, iz Auto-moto saveza Srbije vozačima savetuju da prilagode vožnju, smanje brzinu i strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Vozačima će posebna opreznost biti potrebna i zbog početka škole i većeg broja najmlađih učesnika u saobraćaju.

Pored njih ugroženija kategorija u saobraćaju su i motociklisti na koje takođe, prilikom vožnje treba posebno obratiti pažnju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Kamioni na izlazu iz zemlje Horgošu čekaju tri sata, na Kelebiji dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Gradini oko sat vremena.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Radovi na putevima, izmenjen režim saobraćaja

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača”, saobraćaj se odvija usporeno.

Na auto-putu E-75, gradski deo, petlja “Hitna Pomoć” – petlja “Sava Centar”, most Gazela, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza autobuskog stajališta kod “Mostarske petlje, u krajnjoj desnoj i prvoj levoj saobraćajnoj traci, u oba smera sledećom dinamikom:

Od 2. septembra od 09 do 16 časova, u smeru od Šida ka Beogradu, te od 3. septembra od 10 do 15 časova, u smeru od Beograda ka Šidu.

Na auto-putu E-80 izmenjen je režim saobraćaja u tunelima “Progon” i “Pržojna Padina” zbog radova na opremi ITS-a.

Za saobraćaj je zatvorena leva cev u tunelima (GP Gradina – Niš), saobraćaj se odvija dvosmerno, u desnim cevima tunela (smer Niš – GP Gradina).

Planirani rok završetka radova je 10. oktobar.

Na auto-putu E-75 u zoni petlje Doljevac, do 15. septembra, radovi na izradi kolovozne konstrukcije.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na auto-putu E-763, Surčin-Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug, na oko 5 kilometara od petlje), u uslovima dnevne vidljivosti, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu traju od 31. avgusta do 10. septembra, smer ka Obrenovcu za saobraćaj zatvorena preticajna traka u dužini od 100 metara.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izvor: Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti