Претрага
Претрага
Close this search box.

BRUTALNO GA UBILI, SKINULI GOLOG, PA UVILI U TEPIH Ljubavni par se iživljavao nad Ljubomirom dok ga nisu usmrtili

Muškarac V. L. (38) koji je osumnjičen za ubistvo Ljubomira Trnića iz Sremske Mitrovice svoju žrtvu tukao je pesnicama i raznim predmetima dok ga nije usmrtio, a zatim mu skinuo svu odeću i nagog ga zamotao u tepih, saznaje “Blic”.

– Jovana, supruga ubijenog juče je bila u policiji kako bi prepoznala garderobu u kojoj je njen suprug otišao od kuće. Zašto ga je V. L. skinuo nakon zločina nikome od nas nije poznato – objašnjava naš sagovornik.

Prema prvim informacijama iz istrage, V. L. , koji je do sada tri puta bio u zatvoru, namamio je Ljubomira kod njega u kuću gde ga je tukao i mučio dok nesrećni čovek nije izdahnuo. Njegovo telo spakovao je u tepih i stavio u “golf”. Pomoć pri ubistvu imao je od svoje partnerke N. K. koja je osumnjičena za učestvovanje u ovom zločinu.

– Ljubomir je otišao u četvrtak posle podne i pio je ispred prodavnice sa još dva prijatelja. Naišao je taj V. L. i on se zakačio sa jednim od njegovih prijatelja, a moj Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče – ispričala je za “Blic” Jovana Trnić, supruga ubijenog.

Blic.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dare
02.09.2021 16:21

Sta reci troje male dece je ostalo bez oca ,isli smo u skolu zajedno neznam nemam reci za tako nesto decko je bio miran nije bio provokator tukadzija vec jednostavno dobar i bolesni um je to iskoristio da zadovolji svoje bolesne porive. Trnicu pocivaj u miru…

Gost
Goran markovic
05.09.2021 12:47

Te ubice moj sin je bio zaustavljen i privođen u mup Sremska Mitrovica gde su ga policajci iz interventne ubili od batina samo zato sto je Ciganin dete podići i tresnuti ga u zemlju neće sin da mi pokaže koi je kunem se da bih mu svih 9 komada u noge i ruke pucao
Jebem li mu dete ko mu daje pravo da bije moje dete
A te ubice pričao mi sin da su doveli i video ih moj sin nisu im čak ni lisice stavili na rukama
Znaci ubice i pedogili imaju prioretet

Povezane vesti