Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su mladića starog 22 godine iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo  iznuda.

On se sumnjiči da je u januaru, sa još jednom osobom, prišao automobilu u kome je sedeo dvadesettrogodišnji meštanin Sremske Kamenice i uz pretnju nožem, zahtevao od njega 2. 500 evra, na ime nepostojećeg duga.

Sumnja se, takođe, da je naterao dvadesettrogodišnjaka da ga odveze svojoj kući i preda mu 65.000 dinara, kao i da mu je oduzeo iz torbice još 50 evra.

Zatim je, kako se sumnja tražio od oštećenog da mu do određenog roka preda još dve hiljade evra, preteći da će, u suprotnom, zapaliti kuću i automobil njemu i članovima njegove porodice.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policija intenzivno traga za drugim osumnjičenim za ovo krivično delo.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Porodica se nedira
15/02/2021 23:35

Tako prisao mu iz cista mira i trazio pare? Tu su neke mucke izmedju njih… Vidi tako da mi neko dodje i trazi pare oterao bi ga u tri lepe. A da ne pricamo o kuci i porodici to je svetinja. Za porodicu i dom se ubija. Osvanuo bi mi u citulji. Nebi ga ni sveti bog spasao. Ne znam kome to moze da pada na pamet da dira neciju porodicu iz cista mira da preti i trazi novce. Pritom da misli ds nece biti represalije ili u krajnjem slucaju da ce zavrsiti uhapsen.