Aleksandar Mirčić je zbog sklanjanja čaša nakon plaćenog računa i rasprave s devojkom pred svima udario konobara, tvrdi vlasnik restorana

Sin poslanika i visokog funkcionera Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića Aleksandar Mirčić (31) izazvao je incident kad je u subotu uveče, naočigled gostiju novosadskog restorana „Atina“, udario šamar konobaru, koji je i sin vlasnika tog objekta.
Mirčić junior je zatim i sam dobio batine od vlasnika Mila Ražnatovića, koga je sin pozvao u pomoć.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje u policiji, Aleksandar Mirčić bio je „izrevoltiran zbog sklanjanja praznih čaša“, pa je zato ošamario konobara. Potvrđeno je da je i sam nešto kasnije zadobio udarce od Ražnatovića.

Provera

“Protiv Aleksandra Mirčića biće podneta prekršajna prijava, a tužilaštvo će proceniti na osnovu pregleda kamera, medicinske dokumentacije i izjava svedoka da li će goniti i vlasnika kafane i njegovog sina i da li će oni odgovarati za krivično delo nasilničko ponašanje” – navodi izvor blizak istrazi.

Prema navodima svedoka, vlasnik kafane, navodno je, kako bi odbranio napadnutog radnika, udario Mirčića čelom u nos, a na lice mesta odmah je izašla policija.

Sve zbog devojke?!

Vlasnik kafane Milo Ražnatović za Kurir je istakao da je Mirčić imao raspravu s devojkom i zbog toga bio vidno nervozan, ali da nije bio pijan i da je udario konobara jer je sklonio prazne čaše iako je račun već bio plaćen, a njih dvoje se spremali da odu iz restorana.

“Momak je bio izrevoltiran što mu je prazna čaša sklonjena. Oni su platili račun, on nije bio pored stola, ali kada je video da je sklonjena čaša, iz revolta je mom sinu udario šamar. Sin me je pozvao i rekao da ne zna šta da radi. Došao sam da razgovaram sa momkom, on je bio drčan i došlo je do konflikta. Tu nije bilo udaranja, rekao sam mu da izađe napolje. Pokupio sam sina i odveo ga kući” – naveo je Ražnatović i dodao da je Mirčićeva devojka tu glavni problem.

– To što je udario mog sina, to je sve bilo spektakularno pred njom. Ona ga nije smirivala – tvrdi Ražnatović, koji je priznao da je došlo do guranja, ali da „nije bilo nasilja“.

– Pokušao sam da razgovaram s njim, ali nije bio za razgovor, bio je drzak. Moja reakcija je bila: „Izađi napolje, završio si ovde!“ On je izašao, a za njim i devojka. Sve vreme je vređao – naveo je Ražnatović.

Kurir.rs

Milorad Mirčić

NE ZNAM O ČEMU JE REČ, MOJ SIN JE DOBRO

Visoki funkcioner SRS i narodni poslanik Milorad Mirčić za naš list nije želeo da objasni da li je njegov sin učestvovao u incidentu i otkrije šta se tačno dogodilo u novosadskoj kafani „Atina“.

– Prvi put čujem to. Nas dvojica smo malopre pili kafu. Nemam pojma o čemu je reč. On je dobro, nismo o tome pričali – naveo je Mirčić za beogradske medije


Izvor: Kurir.rs

10 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mare
08/03/2020 22:37

Samo bahato.

Maraja
09/03/2020 07:33

I tata mu je idiot.Ne može ni biti drugaciji.To u NS je poznato već kakva je seljacina bahata otac.

jovan
10/03/2020 21:27
Reply to  Maraja

Marajice bednice

Dutko iz Medjurovo
11/03/2020 20:53
Reply to  jovan

Jovane, izduvošeš ga malo!!

Sumadinac
09/03/2020 15:12

Samo batine,takva stoka poznaje samo zakon jacega

Mateja
09/03/2020 17:20

Blizak izvor navodi da ce protiv sina poslanika biti podneta prekrsajna prijava a protiv vlasnika restorana krivicna. Znaci, za isto delo sinu poslanika prekrsajna a vlasniku restorana krivicna prijava.

samo ja
09/03/2020 21:26

Tatice jel si pročitao?Ne pričaš o tome,hahaha..pa onda čitaj komentare…

joni
10/03/2020 15:05

Bas sada pred izbore…cista namestaljka…treba SNS da osvoji 90% vlasti.

Jackie
10/03/2020 20:44

Čobanijada po Novom Sadu. Tata ga nije mlatio na vreme, pa je logicno da mu tudji otac zavari jednu roditeljsku. Kakav nam se sljam siri gradom. Bahato, sito, besno i neobrazovano

Troller
12/03/2020 06:38

Nab’o lika nosom.H**o mu je kevu 😀