Naša sugrađanka Ivana Bošnjak, vlasnica psa rase koker španijel koji je ubijen iz vatrenog oružja na Klisi, oglasila se na fejbuku za pomoć u potrazi za ubicom psa.

–  Pas sa leve strane slike je naš koker španijel po imenu Lu koji je ubijen vatrenim oruzjem na Klisi iza mosta u produžetku Sečanjske ulice na Klisi. Pored Iveca. Za nekoga je ovo mozda samo životinja, Lu je bio naš član porodice. Uopđte nije agresivan, šta vise dozvoljavao je svakom da mu priđe što ga je na kraju koštalo života. Slučaj je predat policiji. Ja vas sve molim, ko zna nešto, ko je čuo pucanj, video , bio svedok, zna ko je ubio našeg psa da nam se javi. Nudimo nagradu od 200 evra onom ko nam kaže ko je ubio psa. Pas je ubijen između 22.i 23.septembra. Ako Vas nije briga za životinju, razmislite samo da li Vam je svejedno da neko na Klisi koja je pretežno mirno naselje puca u nedužnu životinju, šeta po naselju… Moglo se tu naći neko dete. Hvala svima na pomoci. Slobodno mi pišite – napisala je ona u objavi na Fejsbuk grupi.

nsuzivo.rs

 

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Policijo, nadjite ga
26/09/2021 11:49

Gospode Boze! Mozes da volis ili ne ali ovo prelazi sve granice, danas pas sutra neki covek ili dete… ovde mora policija hitno da reaguje, da svrsta ovog monstruma u rangu sa dilerima i najvecim krimosima i da ga sto pre nadje i sprovede pravdi!

Empatija
26/09/2021 13:29

Ovo je neko ko je tempirana bomba a zivi oko nas sa nama – policijo nadjite ga!!!!!!