Radovan S. (55) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 10.30 sa dva hica iz pištolja ubio Milovana Marinkovića (52) iz sela Gunjaci kod Osečine, a proverava se da li je motiv zločina ljubomora. Ubistvo se dogodio u Marinkovićevoj kući i to dok su njegova supruga i majka bile u njoj.

 

Sumnjao na švaleraciju

“Radovan S. navodno je sumnjao da ga žena vara s Marinkovićem. Zato je juče iz Novog Sada došao u Gunjace. Hteo je da se obračuna s navodnim švalerom svoje žene” – kaže  izvor Kurira i dodaje:

Kada je Radovan stigao, ispred Marinkovićeve kuće prvo je naišao na njegovu suprugu. Pitao je da li joj je muž kod kuće, a ona je, ne sluteći ništa, rekla da jeste i pozvala je Milovana, rekavši mu da ga traži neki čovek”.

Prema rečima izvora, Radovan i Milovan su neko vreme razgovarali u suterenu, a onda su se začuli pucnji.

“Njih dvojica su se navodno posvađala, a Radovan je pitao Milovana zašto mu ne ostavi ženu na miru i tada je ispalio dva hica u njega. Potom je seo u svoj auto “Nisan” i otišao. Milovanova žena i majka sišle su u suteren i zatekle ga krvavog” – objašnjava izvor. Komšije ubijenog juče su bile zaprepašćene.

“Čuo sam kuknjavu i zapomaganje i izašao da vidim šta se dešava. Zatekao sam jezivu scenu. Milovanova majka i supruga sedele su pored njegovog tela, dozivajući pomoć. One su pokušavale da mu pomognu, opipavale su mu puls, pipale ga za čelo, ali uzalud” – priča komšija.

Ćerka u Novom Sadu

Meštani sela Gunjaci, gde porodica Marinković živi godinama, kažu da je Milovan bio divan i vredan čovek, pravi domaćin.

“Bavio se poljoprivredom. Ima maline i kupine. Ima i hladnjače i ozbiljan je u svom poslu, žena mu takođe pomaže i radi kao knjigovođa u porodičnoj firmi” – kaže komšija i napominje da u selu ne znaju čoveka koji je uhapšen zbog ubistva.

“Prvi put sad čujemo za njega. Znamo da Milovanova ćerka studira u Novom Sadu, pa su on i supruga ponekad išli kod nje” – kaže i dodaje da ne veruje da je Milovan imao ljubavnicu.

“I on i žena mnogo rade, stalno su u nekom poslu, pa ne znam ni kad bi imali vremena da se švalerišu”. Iskreno, ne verujem da je to u pitanju.

Uhapšen u autu, priznao da je pucao?

Radovan S. uhapšen je u svom automobili “nisan”, kojim je posle zločina pobegao. – Policija ga je zaustavila u Osečini. Mirno se predao, nije pružao otpor, a kod njega je nađen pištolj. Čuli smo da je policajcima priznao šta je uradio – kaže izvor.  

Izvor: Kurir.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nbtno
27/09/2020 22:05

Ala su ludaci juju

Marko
28/09/2020 07:46

Ovo je tako besmislen cin. Ubio je coveka, zavio njegovu porodicu u crno, dobice zatvor i vise nece imati svoju zenu kad izadje. Bas je glup.

Goki
28/09/2020 08:09
Reply to  Marko

Zatvor od 10 ipo god i smanjenje 4 god a više niko ne sme ni da ga popreko pogleda, ubistvo iz strasti prva olakšavajuća okolnost , im decu druga, bio pijan treća, žrtva je bio domaćin čovek- otežavajuća okolnost