Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnje Novosađanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njenom rancu policija je pronašla 35 paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin i metalnu drobilicu za marihuanu.

Novosađanin u kolima prevozio narkotike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. B. (1987) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom automobila, koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla kesu sa oko 180 grama amfetamina.

N. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Kod njegovog devetnaestogodišnjeg saputnika, policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnje Novosađanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena protizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U njenom rancu policija je pronašla 35 paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin i metalnu drobilicu za marihuanu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments