Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura od 0°C u Požegi do 7°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C.

Danas u Srbiji bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C u Požegi do 7°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 18°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U Beogradu sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 2°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo za ovo doba godine uz temperaturu popodne oko 10°C na 1000 mnv.

U Vojvodini bez bitnije promene, pretežno sunčano sa malo oblaka i znatno toplije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 4°C do 8°C.

U Novom Sadu sunčano sa malo obalka i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Subotici sunčano i znatno toplije od proseka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 18°C. U noći ka petku je moguće naoblačenje sa ređom pojavom kratkotrajne kiše. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C. U petak toplo i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom. U subotu naoblačenje sa kišom, a na severu Srbije popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom prema današnjoj prognozi.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments