U mejlu koji je prosleđen redakciji “Telegrafa” zaprećeno je postavljenim bombama na ukupno 36 lokacija u zemlji, a ovo je lista novosadskih mesta koje su pod eksplozivom:

Most Slobode Novi Sad
Varadinski most – „Duga” Novi Sad
Žeželjev most Novi Sad
Tc Bazar
Tc Promenada
Tc Big
Železnička stanica
Postrojenje za preradu vode
Termo elektrana-toplana
Aerodrom Čenej
Poklončić suvenirnica Novi Sad
Gradsko veće Novog Sada

Sadržaj mejla je sledeći

– Srbija nastavlja da podržava Rusiju, terorističku naciju koja je uništila moju zemlju zajedno sa drugima. Rusija neprestano teroriše svet i mi nećemo tolerisati ovo s**nje. Srbija je odbila da osudi postupke Rusije i, što je još važnije, odbija da sankcioniše Rusiju. Srbija je ruski portal u zapadni svet, omogućava letove i nastavlja da održava rusku ekonomiju na površini. Svi ste vi kukavice, i svi ćete platiti za ovo.

– Sve ove bombe će eksplodirati oko 17 časova. Nadajmo se da će Srbija naučiti svoju j**enu lekciju i odlučiti da stane, uvede sankcije Rusiji i učini pravu stvar. Da li želite da se ovo dešava? – stoji u imejlu.

nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sloba reljin
18/05/2022 17:12

Stoka ukrajinska

Milos
18/05/2022 17:22

Ozbiljnost email-a na nivou “dalekog rodjaka iz afrike koji je ostavio veliko nasledstvo”. Obicno “lajanje” bez ujeda. Taj ko postavlja bombu ne javljuje jer mu je cilj da pobije i unisti sto vise, a ne da sve bude “čisto”. Ne kazem da ne treba biti ozbiljan i da treba kulirati ali ce “bomba” puci tamo gde ne bude najavljena. Oni koji hoce da zvuce ozbiljno ne koriste google translate, vec salju na njihovom maternjem jeziku ili na cistom jeziku onoga gde napadaju. Pravi napadaci (ozbiljni) se ne bacaju puno sa psovkama. I tako ima 101 stvar koja govori o tome… Učitaj još »

Smisao života
18/05/2022 17:40

Neki pojedinci bi SAMO BAVILI
TEROISTIČIM NAPADIMA
NA NEVINE LJUDE

Jeli to smisa ovg našeg

JEDNOG

JEDINOG života

# Šta je smisao života #

Jtm
18/05/2022 17:53

Jeli to moguće

Pera
19/05/2022 08:09

Hit im je poklončić suvenirnica,definitivno ih pronaći i govnjivom motkom šibati dok se ne useru!

Smrt Za Liberale
20/05/2022 18:49

Psiholoski terorizam, od polupismenih za nepismene. Mejl kao pismeni sastav osrednjeg srednjoskolca. Postignut zestok kontra-efekat. Bice veselo kad uhvate ove balavce.