Foto: fkvojvodina.rs

Predsednik Skupštine fudbalskog kluba Vojvodina Milan Đukić, izjavio je za naš portal, da u klubu ne postoje političke nesuglasice, te da je izjava Lalatovića njegov lični utisak i konstrukcija.

– Ne želim da komentarišem reči Lalatovića, smatram da je to lični utisak – rekao je za NS Uživo Milan Đukić.

Predsednik Skupštine novosadskih crveno-belih, smatra da je klubu preko potrebno jedinstvo svih aktera, kako bi se nastavio niz pobeda u utakmicama koje nam predstoje. Takođe, Đukić napominje da sva pažnja u klubu, mora biti usmerena ka ostvarenju nedavno usvojene strategije, kojom je detaljno isplaniran rad kluba u naredne dve godine.

Strategija je jednoglasno usvojena od strane Skupštine kluba, a na predlog sportskog direktora Milana Kosanovića. Upravo je on osoba koja u skladu sa ovom strategijom daje predloge o svim kadrovskim rešenjima u oblastima za koju je nadležan, pa tako predlaže trenera kao i potencijalna pojačanja. Procedura je jasna, sportski direktor predlaže organima kluba, a oni se o tome izjašnjavaju. Zato nema mesta nervozi i diskvalifikacijama.

– Jedna od najvažnijih stavki u okviru strategije jeste podmlađivanje tima – kazao je Đukić.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Doki
13/04/2021 19:31

Ko je ovaj? Običan prdonja koji je tu u klubu jer je potrčko Čanka i Vučevića. O fudbalu ne zna ni koliko igrača igra na terenu

Zoran
14/04/2021 12:32

Uprava napolje!!!