Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Kulturni centar Novog Sada raspisuje konkurs za samostalne i grupne izložbe za 2023. godinu za oblast savremene likovne umetnosti. 

Izložba će se održati u galerijama Likovni salon (Katolička porta 5) i Mali likovni salon (Bulevar Mihajla Pupina 9), a u oblasti fotografije, dizajna i primenjene umetnosti izložba biće održana u galeriji kluba „Tribina mladih” (Katolička porta 5, II sprat). Na raspolaganju su i izlagačke prostorije Američkog kutka, čiji programi su povezani s nekom od američkih tema.

Konkurs je otvoren od 1. jula do 15. avgusta 2022. godine.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:

– 10 kolor fotografija radova koji se predlažu za izložbu (u PDF dokumentu),
– sažetu koncepciju izložbe,
– tehnički opis izložbe (ukoliko se koriste tehnička sredstva koja galerija ne poseduje, umetnik je obavezan da ih za izložbu obezbedi sam),
– profesionalnu biografiju,
– kontakt adresu, imejl, telefone
– napomenu za koji prostor konkurišete.

Dokumentaciju za izložbu potrebno je poslati na imejl: konkursi@kcns.org.rs ili na adresu: Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5, 21000 Novi Sad s naznakom „Konkurs za izložbu u 2023”, ili doneti lično na istu adresu, radnim danom od 9 do 15 časova.

Informacije o galerijskim prostorima možete pronaći na sajtu malilikovnisalon.art.blog, dodatna pitanja postaviti na imejl: konkursi@kcns.org.rs.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments