Tereni su spremno dočekali igrače Foto: Gradske Info
Ekipa Sportskog udruženja Tenis Glavom, organizovala je 11. Prvenstvo grada u tenisu glavom na tvrdoj podlozi u kavrtu Bronks na Limanu 2.
Takmičenje je bilo podeljeno u četiri kategorije, seniori, veterani, pioniri i juniori. Učestvovalo je ukupno 25 ekipa.

Ovo udruženje inače je osnovano još davne 1987. godine od strane nekoliko entuzijasta ljubitelja ovog sporta, a sve je počelo na Štrandu.

Pobednik u kategoriji seniora je ekipa koju čine dobro poznati Nikola Mitro i Bogdan Marojević. Oni su u finalu bili bolji od Dragana Bankovačkog i Vukašina Štrboje. Bronzano odličje u kategoriji seniora  pripalo je  Slobodanu Simiću i Vukašinu Adamoviću.

Atfmosfera je bila napetija nego u Tokiju, Foto: Gradske Info

Kada je reč o veteranima, Vukašin Kešelj i Vladislav Čolić savladali su u finalu Petra Kondića i Bojana Haradija, a treće mesto osvojili su Siniša Adamović i Đorđe Radivojko.

U kategoriji pionira zlatom su se okitili Damjan Novkov i Andrija Đorđević. Srebrnu medalju osvojili su Luka Gostović i Uroš Vatović, dok su na trećem mestu bili Dušan Adamović i Filip Golić.

Tereni su spremno dočekali igrače, Foto: Gradske Info

Zlatno odličje u kategoriji juniora uzeli su Jovan Polovina i Nikola Stražmešterov. Drugo mesto su osvojila braća Adamović, Dušan i Vukašin, dok je treće mesto pripalo Luki Pazarskom i Ognjenu Jokanoviću.

Nikola Bilić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jjjjj
02/08/2021 21:17

Nije to tenis glavom to se zove glave