Na zgradi na Trgu mladenaca u kojoj se nalazi sedište Čankove Lige socijademokrata Vojvodine jutros je osvanuo veliki pano na kom je ispisano “Ratko Mladić ratni zločinac osuđen za genocid”

Poslednjih dana aktuelizovana je tema o Ratku Mladići i Srebrenici, a sve zbog dešavanja na Vračaru i murala koji je osvanuo u Njegoševoj ulici.

Ovaj i slični performansi samo dodatno produblju sukobe i podele, a takav natpis u strogom centru grada može dovesti do novih incidenata. Pitamo se šta bi se dogodilo kada bi neko sada uradio ono što je Aida Ćorović uradila u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Poznato je da LSV otvoreno priznaje genocid u Srebrenici iako tako ide protiv zvaničih stavova Republike Srbije, pa se čak postavlja i pitanje, da li se ovo može smatrati i činom izdaje.

D. Kovač

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Борис
18/11/2021 12:56

Ово је злочиначки чин против народа србије. Наравно банда лсв.
Скинути банер и закачити нови са натписом ратко младић херој.

Rade
18/11/2021 14:56

Koga briga sta taj udbas misli to je i onako preizborna kampanja i on bi cak i sa Mladicem bio u koaliciji samo da nadje neki svoj interes da prezivi sa u politici .A za vredjanje ljudi koji imaju drugo misljenje bi trebao da odgovara ili neka se vrati na pink u neki rijaliti tamo se takav jezik koristi.