Претрага
Претрага
Close this search box.

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima flert ide od ruke, Strelčevi pozabavite se svojim emotivnim životom

Foto: Carbon Magazine

Ova nedelja počela je punim Mesecom u Raku, a sve je i dalje pod uticajem retrogradnog Merkura. Pročitajte u nastavku teksta šta vam zvezde kažu do kraja nedelje.

Ovan

Pod uticajem Plutona dobićete želju za otkrivanjem izvora problema koji uključuje vašu porodicu ili imovinu. Nastojte da izbegnete autoritarni stav prema ljudima koji mogu biti uključeni u sve to. Kako su i Venera i Merkur ove nedelje retrogradni, vreme je da preispitate svoje odnose, zajedno s načinom na koji komunicirate s drugima.

Bik

Pun Mesec u Raku može izazvati želju za izražavanjem ideja. Flert će vam posebno ići od ruke, ali pod uticajem Plutona, može doći do nesporazuma ili čak sukoba s voljenom osobom, stoga vodite računa o tome kako se izražavate. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur može podstaći razmišljanje o vašim dugoročnim ličnim težnjama ili profesionalnom putu.

Blizanci

Pun Mesec u Raku daje vam priliku za finansijsku dobit, ali Pluton kod vas može izazvati opsesiju novcem, zbog toga pronađite ravnotežu. Što se ljubavi tiče, pošto su i Venera i Merkur retrogradni, sada je vreme za introspekciju o intimnosti, o onome šta želite i koga želite. Konjunkcija Sunce/Merkur može probuditi želju za putovanjem.

Foto: Pexels

Rak

Pun Mesec u vašem znaku, zajedno s moćnim Plutonom, može dovesti čak i do preteranih reakcija. Kako je Venera i dalje retrogradna u vašem partnerskom aspektu, sada je vreme da se pozabavite svojim odnosima, da otkrijete šta vas sputava i koči, a ako već imate partnera, razmislite da vezu podignete na viši nivo. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur izoštrava vašu intuiciju.

Lav

Pun Mesec u Raku podstiče vaše nesvesno, pa ćete se osećati kao na pravoj emotivnoj vrtešci. Pod uticajem Plutona bićete u prilici da otkrijete šta je to što ometa ili narušava vaše samopouzdanje. Sva druženja ovo vikenda će teći glatko, bilo da su u pitaju partner, prijatelj ili neko s kim tek razvijate dublji odnos.

Devica

Pluton može pokrenuti problem s nekim ko vam je nadređen ili s prijateljem s kojim delite neku tajnu. Može podstaći sumnje. Kako su Venera i Merkur retrogradni, uvid u vaše emocije i način razmišljanja o vezama može osloboditi vaše srce. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur donosi vam ideje na osnovu kojih biste mogli da poboljšate poslovanje, a samim tim i finansije.

Vaga

Pun Mesec u Raku uticaće na vaše dugoročne ciljeve. Međutim, pod uticajem Plutona možete osećati zabrinutost zbog vašeg napretka u karijeri ili stanja u životu. Što se tiče romantike, kako su i Venera i Merkur retrogradni, sada je vreme da preispitate svoje odnose, posebno s porodicom, kako biste otkrili šta vas blokira da izrazite ono što vam je na srcu. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur može vam poslati obožavatelja u život.

Škorpija

Pun Mesec u Raku uticaće na vaš aspekt duhovnosti i istraživanja. Možda ćete biti nervozni. Međutim, pod uticajem vašeg vladara Plutona može se javiti sumnja u vezi s onim što želite. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur podstiče pametne i duhovite razgovore s najbližima.

Foto: Pexels

Strelac

Pun Mesec u Raku podstaćiće vašu transformaciju i proces isceljenja. Pored toga, Plutonovi aspekti mogu intenzivirati problem kojim se trenutno bavite, osvetljavajući njegov izvor. Astrolozi vam savetuju da pogledate unutar sebe i analizirate odnose s drugima.

Jarac

Pun Mesec u Raku može izazvati strast, ali i sukobe u vašoj vezi. Pluton će intenzivirati sve što osećate prema partneru, a to može otežati jasno sagledavanje vaše situacije. Ovo je idealno vreme da rešite sve probleme koje imate s davanjem ili primanjem ljubavi.

Vodolija

Pun Mesec u Raku motiviše vas da završite stvari. Međutim, aspekti Plutona mogu pokrenuti vašu opsesiju detaljima, što ljude koji su uključeni u odnos s vama može naterati da se predomisle. S Merkurom u vašem znaku i retrogradnom Venerom, ovo je idealno vreme da ispitate svoje odnose i otkrijete sva uverenja koja vas sputavaju.

Ribe

Pluton može pokrenuti opsesiju određenom osobom ili situacijom i poremetiti vašu rutinu i obaveze. Kako su i Venera i Merkur još uvek retrogradni, posvetite se preispitivanju vaših prijateljstava, sagledajte ko su vam zaista prijatelji a ko samo oni s kojima imate površan odnos. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur podsetiće vas na uspomene, obratite pažnju na intuiciju.

Izvor: sensa

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti