Foto: FK Vojvodina
Na sinoćnoj sednici Skupštine FK Vojvodina, odlukom većine članova u svečanoj sali Fudbalskog centra “Vujadin Boškov”, nije usvojen predloženi Dnevni red, po kojem je trebalo da se izabere novo rukovodstvo, odnosno, čelnik i članovi Upravnog odbora i direktor kluba.

Protiv usvajanja predloženog Dnevnog reda glasalo 28 članova najvišeg klupskog tela, dok je za njegovo usvajanje glasalo 27 članova Skupštine. Samim tim, članovi Skupštine nisu diskutovali o preostalim tačkama predloženog Dnevnog reda, već je sednica automatski završena, prenosi se u zvaničnom saopštenju kluba.

Sednici je prisustvovalo svih 55 članova Skupštine, pri čemu su u sali lično bili prisutni njih 43, dok su preostalih 12 članova bili zastupljeni preko punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Predsednik Skupštine FK Vojvodina, Milan N. Đukić, istakao je da će uskoro biti zakazana nova sednica najvišeg klupskog tela, te da to može biti učinjeno na zahtev članova Upravnog odbora, kao i na zahtev članova Skupštine.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments