Foto: Grad Novi Sad
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić primio je danas, u Gradskoj kući delegaciju Opštine Gračanica i ekipu Odbojkaškog kluba „Partizan” iz Lipljana, učesnike prvog memorijalnog turnira u odbojci „Aleksandar Pantić i Vladimir Šiška” koji je ovog vikenda održan u Novom Sadu.

Tom prilikom, zamenik gradonačelnika izrazio je zadovoljstvo zbog održavanja turnira koji je posvećen sportskim radnicima koje Novi Sad nikada neće zaboraviti.

– Puno nam je srce što je Turnir okupio odbojkaške ekipe iz cele Srbije, i posebno drage goste, odbojkaše „Partizana” iz Lipljana. Ovakvi susreti su povod da se vidimo, da razgovaramo i da učvrstimo našu dosadašnju dobru saradnju. Zajedno, ujedinjeni oko pravih vrednosti, nastavićemo da se zalažemo za bolji život svih nas i generacija koje dolaze – izjavio je Milan Đurić i pozvao goste da ponovo dođu u Novi Sad.

Foto: Grad Novi Sad

U ime prisutnih predstavnicima Grada na prijemu se zahvalio direktor administracije u Opštini Gračanica Igor Aritonović.

– Velika je čast i zadovoljstvo biti danas ovde i imati priliku da vam se zahvalimo na humanosti, solidarnosti, prijateljstvu i podršci. Mi smo svedoci toga da dela govore i da ostaju, jer zahvaljujući vašoj podršci, mi na Kosovu i Metohiji možemo da ostanemo i opstanemo- naglasio je Aritonović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Đurić (@milandjuric77)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments