Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Turistička organizacija Novog Sada od danas se nalazi na novoj adresi u centru grada, gde će biti mnogo pristupačnija stranim i domaćim turistima. 

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Postoji još uvek mala doza neverice da smo se nakon 10 godina vratili u centar, na našem Trgu slobode gde smo dobili fantastičan prostor. Tu nam je novi info centar, kancelarije i ulazimo u godinu EPK spremni- rekao je Branislav Knežević, direktor TONS-a.

Novi radni prostor je prilagođen turistima sa novim sadržajima, materijalima, kao i konferencijskom salom za održavanje manjih događaja. Nove prostorije nalaze se na tri nivoa i prostiru se na 900 kvadrata.

-Ako ste EPK i želite da promovišete svoj grad morate u njega da ulažete. Publikacija ima na više od 15 jezika, na više pisama, kako bi Novi Sad pokazao šta ima, pre svega Novosađane, a onda i infrastrukturno, festivalski- istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vučević je napomenuo da smo tokom prošle godine imali više turista nego 2020. godine sa preko 90 posto više noćenja, ali da još uvek nismo stigli 2019. godinu.

-Vratili smo broj kapaciteta pre svega organizaciji važnih događaja, kao što su Poljoprivredni sajam, Egzit, Sterijino pozorje, ali su i granice bile otvorenije tokom leta- kazao je prvi čovek Novog Sada.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments