Foto: nsuzivo.rs

U Srbiji će danas osveženje sa kišom i jačim lokalnim pljuskovima, a tokom dana se očekuju pljuskovi i u zapadnim i centralnim predelima. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 22°C na severu do 32°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu. Uveče kiša i pljuskovi na severu, zapadu i u centralnim predelima.

U Vojvodini će u petak biti osveženje sa kišom i jačim lokalnim pljuskovima. Vetar slab južni pa severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu. Uveče kiša i pljuskovi.

U Novom Sadu će u petak biti malo svežije i promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima povremeno. Vetar ujutru slab južni, popodne zapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 25°C. Uveče kiša.

Vreme narednih dana:

U subotu u severnim i centralnim krajevima zahlađenje sa kišom, a na jugu toplo sa pljuskovima popodne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni na severu Srbije, a na jugu južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 15°C na severu do 26°C na jugu Srbije. Uveče kiša u većini predela. Od nedelje i na jugu Srbije znatno hladnije sa kišom i dnevnom temperaturom svega oko 15°C. Iduće sedmice hladnije od proseka za septembar sa povremenom kišom.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments