Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U utorak će biti slabog mraza ujutru i pretežno oblačno sa kišom u centralnim i južnim predelima, dok će na severu zemlje biti pretežno suvo sa sunčanim periodima, navodi se u vremenskim prognozama.

Na teritoriji Vojvodine suvo vreme sa mrazem ujutru i slabom do umerenom oblačnošću tokom dana sa sunčanim intervalima, a dnevna temperatura u manjem porastu u odnosu na ponedeljak. Samo na jugu Banata sa šansom za slabu kišu povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 1°C do 3°C.

Takođe ujutru slab mraz i promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima tokom dana Novom Sadu i Subotici. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.

Vreme narednih dana

U sredu suvo i još malo toplije uz promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Samo na istoku, jugu i jugoistoku zemlje prepodne postoji šansa za slabu prolaznu kišu. Vetar slab zapadni, jugozapadni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 5°C do 9°C.

U četvrtak malo niže temperature uz novo naoblačenje sa kišom, a na planinama sa susnežicom i snegom. U petak i za vikend hladnije sa mogućim povremenim padavinama u vidu kiše, susnežice ili snega povremeno, prema današnjoj prognozi.

Mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments