Foto: Fruškogorski MTB maraton

Preostao je još jedan dan do kraja prijave za jedinstvenu biciklističku avanturu. Ovogodišnji 29. YASON MTB Fruškogorskog maraton Ivan Davosir, biće održan 15. maja u Nacionalnom parku “Fruška gora”, na Popovici u organizaciji Biciklističkog kluba Novi Sad i MBK Fanatic.

Prijavu možete učiti preko linka https://forms.gle/ZYugMMGJQDbcivFZ8 i uz nekoliko klikova postajete deo najstarije MTB TRKE u Srbiji.

Podsećamo da pretprijave traju do 10. maja do 22.00 časa na sajtu i da za trku mogu da se prijave kako AKTIVNI BICIKLISTI, tako i REKREATIVCI. Dovoljno je da imate tehnički ispravan bicikl i kacigu. Ukoliko zboavite ili ne uspete da obezbedite kacigu, ne brinite, mi smo vam OBEZBEDILI KACIGE NA MESTU TRKE – stoji u saopštenju.

Start je 15. maja na Popovici, kod planinskog doma “Železničar” u 10.00 ČASOVA. Preuzimanje startnih brojeva je na dan trke od 7 do 9.30 časova.

Foto: Fruškogorski MTB maraton

Za sve bicikliste organizovan je veliki maraton dužine od 52 kilometara i mali maraton dužine 32 KILOMETARA, obe staze namenje su za muškarce i žene, kao i e-bike mali maraton od 32 kilometara za sve one ljubitelje električnih biciklova.Nelicencirani vozači će moći da startuju bez lekarskog pregleda i licence, a ukoliko ste mlađi od 15 godina potrebno je da priložite i potpis vašeg prisutnog punoletnog staratelja.

Pobednike trke očekuju nagrade, a to su Capriolo biciklii, a kompanija Yason poklanja Oakley naočare. Takođe, pehare dobijaju najbolja tri vozača na svakom maratonu, a za najmlađeg i najstarijeg vozača na trci biće dodeljena specijalna nagrada. Svi učesnici koji prođu kroz cilj dobiće FINIŠERSKU MEDALJU. Nagrade će se dodeliti nakon ručka posle trke kod Planinskog doma Železničar

Meterolozi su nam još jednom potvrditi da će ova nedelja biti sunčana zato sve vlasnike dvotočkaša pozivamo da budu deo 29. YASON MTB Fruškogorkog maratona Ivan Davosir – naglasili su organizatori.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments