Foto: ATAImages/ A.A.
Nakon Tome Zdravkovića, svoj film dobiće i velika balkanska zvezda Džej Ramadanovski. Film „Nedelja“ baviće se životom jednog od najvećih estradnih imena devedesetih godina. 

Za ovo filmsko ostvarenje, za koje se veruje da će biti blokbaster, odobren je budžet od 20 miliona dinara.

Scenario koji je napisao Stefan Bošković je uveliko spreman, a kako otkriva reditelj Nemanja Ćeranić, snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, “Nedelja”, je upravo otpočelo.

Reditelj je otkrio i da će Ramadanovskog u filmu igrati dečak romske nacionalnosti, dok se za glavnog glumca fimska ekipa još uvek nije odlučila.

– U filmu ćemo prikazati Džejevo detinjstvo i period kada je bio u Domu za nezbrinutu decu. Odlučili smo da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga tek treba da izaberemo na kastingu – kaže Ćeranić za Informer i dodaje da će u filmu biti prikazan i jedan od ključnih momenata iz života pevača – onaj kada je upoznao hitmejkere Marinu Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu, koji su glavni “krivci” što se vinuo u zvezde.

– U filmu ćemo otkriti kako je i zašto Džeja otac odveo u Beč. Prikazaćemo i trenutak  kada pevač upozna Marinu i Futu, jedine osobe koje su primetile njegov talenat za muziku – kaže Ćeranić.

Reditelj fimskog ostvarenja “Nedelja” dodaje i da je uloga odraslog Džeja namenjena jednom naturščiku.

– Možda će i on biti Rom, a možda izaberemo nekoga bele puti, pa mu uz pomoć maske i šminke potamnimo ten. Videćemo, sada je još rano o tome da pričam, sve zavisi od kastinga – objašnjava Ćeranić.

nsuzivo.rs/24sedam.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments