Foto: Polygon

Fantastični ep je snimljen. Međutim očekuje ga dug put pakovanja kadrova u nove epizode.

Glumačka ekipa treće sezone Veštica će očigledno, sadržati povratak Geralta (Henri Kavil), Ciri (Freja Alan) i Jenefer (Anja Čalotra).

Postoji i nekoliko likova predstavljenih u drugoj sezoni koji su u redu za povratak. Među njima su Dijkstra (Graham McTavish), Phillipa (Cassie Clare) i Lidia (Aisha Fabienne Ross). Osim toga, ne zaboravimo ponovno pojavljivanje Dunija, sada poznatog kao Nilfgardski car Emhir (Bart Edvards).

Netflix je objavio zvanični rezime zapleta za treću sezonu Veštica, koji glasi:

„Dok se monarsi, magovi i zveri kontinenta takmiče da je uhvate, Geralt odvodi Ciri iz Cintre u skrivanje, odlučan da zaštiti svoju nedavno okupljenu porodicu od onih koji prete da će ga uništiti. Poverena Cirinoj magijskoj obuci, Jenefer ih vodi do zaštićene tvrđave Aretuza, gde se nada da će otkriti više o devojčinim neiskorišćenim moćima; umesto toga, otkrivaju da su sleteli na bojno polje političke korupcije, mračne magije i izdaja.

Moraju se boriti, staviti sve na kocku – ili rizikovati da izgube jedno drugo zauvek.”

Krajem avgusta, tačnije 26. avgusta Lauren S. Hissrich objavila je tweet koji je uputio na to da je snimanje sezone 3 pri kraju.

Priča iz treće sezone Veštica će se nastaviti tamo gde je druga sezona stala. Mreža se približava Ciri, a Nilfgard, Redanija i severni kraljevi žele da uhvate ili još gore, ubiju mladunče lava iz Cintre.

Frančeska i preostali vilenjaci takođe imaju Ciri na vidiku, koja je sada pod zaštitom Geralta i Jenefer. Te zaraćene strane i frakcije će gotovo sigurno biti pokretačka snaga predstojeće sezone.

Treću sezonu režirala su četiri režisera.

Netflixova planetarno popularna adaptacija videoigre The Witcher, srušila je sve stare stereotipe koji kažu da je svaka adaptacija neke igre propast.

Verovatno ćemo nove avanture Geralta, Ciri i Yennefer gledati tek pred kraj 2023. godine.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments