Foto: MUP

U periodu od 8. jula do 10. jula, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 6 osoba lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1. 018 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 236 vozača i 20 vozila, a zadržano je 38 vozača, od kojih 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 16 zbog ponavljanja prekršaja, 6 vozača je sankcionisano zbog nasilničke vožnje, a jedan vozač zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Za nasilničku vožnju terete se trojica vozača u Petrovaradinu, Baču i Sremskoj Kamenici koji su vozili automobile sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Takođe, prekršajne prijave za nasilničku vožnju biće podnete protiv Somborca koji je na autoputu Subotica-Novi Sad vozio brzinom od 249 km na čas i protiv Vrbašanina koji je u Novom Sadu vozio brzinom od 182 km na čas, kao i protiv Novosađanina koji je, preko pune linije, preticao kolonu od desetak vozila.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments