Претрага
Претрага
Close this search box.

Frajla Nevena za NS Uživo pred premijeru kabarea “KAKO SAM (P)OSTALA FRAJLA”: Divno je bilo gledati po prvi put nešto takvo iz druge perspektive, zovu nas iz regiona da pitaju kada će biti predstava kod njih (FOTO)

Foto by Cabaret Frajle

Pretpremijera kabarea „Kako sam (p)ostala frajla”, napisanom po motivima istoimene knjige Jelene Buče, članice Frajli, održana je 14. oktobra na sceni „Vlada Divljan” u Beogradu. Frajle će premijeru održati u petak, 27. oktobra, u novosadskoj Gradskoj koncertnoj dvorani s početkom od 20.00 časova, a Nevena Buča najavila je kabare za naš portal.

-Pretpremijera je prošla divno, bilo je mnogo naših kolega, a ja moram da priznam da sam imala dodatnu tremu, jer sam ovog puta bila u ulozi producenta. U kabare su ubačene još neke priče, nije sve identično kao u stvarnom životu. Priča je univerzalna i može svako da je pogleda. Mnogo kolega me je nazvalo i reklo da su tokom predstave i plakali i smejali se. To je dokaz da smo napravile nešto dobro. Osećala sam veliku odgovornost i prema celokupnoj organizaciji, našoj publici. Divno je bilo gledati po prvi put nešto takvo iz druge perspektive.

Foto by Cabaret Frajle

Svoju dosadašnju karijeru stavile su u predstavu koja traje sat i 40 minuta, a Nevena je najavila i koncerte za 15. rođendan ove grupe.

-Ostalo je još malo karata za novosadsku premijeru, a ljudi se već javljaju da pitaju kada su gostovanja kabarea u Hrvatskoj, Bosni i širom regiona. Sigurno će i one krenuti na turneju kao i mi. Nama je sledeće godine 15 godina karijere i spremamo velike koncerte. U MTS dvorani bićemo 8. marta, u Lisinskom smo 2. aprila, a u aprilu nas očekuje i veliki koncert u Novom Sadu. A pozorišna turneja će se nastaviti, nama je interesantno da prikažemo život umetnika iz drugog ugla.

Frajle glume novosadske glumice Višnja Obradović, Isidora Vlček i Slavica Ljujić, koje su na beogradskoj pretpremijeri pozdravljene višeminutnim ovacijama u dva bisa. Producentkinje ovog kabarea su Nevena Buča, članica benda The Frajle, Bojana Mumović i Višnja Obradović.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti