Претрага
Претрага
Close this search box.

“Lokomotiva“ pokrenula novi konkurs za realizaciju omladinskih ideja

Foto: Lokomotiva

Кonkurs za realizaciju omladinskih ideja na temu rodne ravnopravnosti, u organizaciji omladinskog programa “Lokomotiva“, otvoren je do 31. jula, u okviru čega mladi od 18 do 30 godina imaju mogućnost da prijave svoje ideje i timski ih realizuju.

Ideja koja će mlade, ali i ostale, podstaći da razmišljaju o različitim aspektima rodne ravnopravnosti može biti predstavljena kroz radionicu, tribinu, izložbu, uličnu akciju, edukaciju, koncert, performans, sportsku ili kreativnu aktivnost. Formular za prijavu nalazi se na Fejsbuk stranici “Lokomotiva mladih Novog Sada“ u okviru objave konkursa, a potrebno ga je popuniti i poslati na imejl-adresu lokomotivans@gmail.com. Za pitanja i nedoumice moguće je obratiti se na tu imejl-adresu, pozvati broj 064/16 42 156 ili poslati poruku u inboks pomenute Fejsbuk stranice.

Кonkurs je namenjen mladima koji žive u Novom Sadu ili prigradskim naseljima, koji će svoje ideje moći da realizuju na toj teritoriji. Tim “Lokomotive“ izabraće četiri ideje i pružiti materijalnu podršku u vidu nabavke materijala koji su kandidati u prijavi naveli da im je potreban, poput štampanja plakata za najavu aktivnosti, kupovine različitih rekvizita, osveženja, kancelarijskog i edukativnog materijala, i slično. Sa svima koji budu predložili ideje biće održan intervju u okviru kojeg će kandidati opširnije predstaviti aktivnosti koje su osmislili, a tim “Lokomotive“ će pružiti podršku u razradi i zajedničkom unapređenju ideja.

Prilikom osmišljavanja aktivnosti potrebno je uzeti u obzir ograničenja i mere koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja koronavirusa. Zbog toga tim “Lokomotive“ kandidatima savetuje da razmisle i o rezervnom rešenju, odnosno ogranizaciji akcije u većem prostoru, gde je moguće obezbediti dovoljnu distancu učesnika i učesnica, kao i prilagođavanju dela aktivnosti tako da se mogu odvijati onlajn, ukoliko mere budu pooštrene.

Izvor: Dnevnik

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti