Претрага
Претрага
Close this search box.

Od ponedeljka bogat program u Kulturnom centru Novog Sada

Od ponedeljka sve ljubitelje istorije, umetnosti i kulture očekuje bogat program u Kulutrnom centru Novog Sada i na njihovom Jutjub kanali.

Samostalna izložba Prenos – ritualna inkluzija biće otvorena u ponedeljak u Likovnom salonu Кulturnog centra Novog Sada i uz propisane mere zaštite moći će da se pogleda do 14. januara.

Predavanje dr Borisa Stojkovskog na temu “Poreklo i najstarija istorija Albanaca” možete pogledati u ponedeljak, 14. decembra u 18 časova na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada. Kao i predavanje Danila Кoprivice na temu “Suočavanje sa prošlošću – dosije Jevreji I” u 20 časova.

U utorak vas očekuje predavanje Srđana Graovca na temu “Treća prizrenska liga – albanska emigracija u ratu protiv Jugoslavije” u 18 časova i predavanje Ognjena Кaranovića na temu “Stvaranje zločinačke NDH i srpsko-hrvatski odnosi 1940−1941. godine” u 20 časova.

Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu “Borba protiv korupcije i pluralizam medija u EU – drugi i treći stub vladavine prava” možete pogledati 16. decembra u 18 časova.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti