nsuživo.rs

S obzirom na interesovanje koje je izazvao tekst Da li je ugrožena bezbednost stanara zgrade na Limanu 1? , kao i nove fotografije koje smo dobili od nezadovoljnih stanara, ekipa portala NS Uživo je nastavila da se bavi ovom temom i problemom sa kojim se susreću sugrađani iz ulice Milke Grgurove.

Foto: nsuzivo.rs

NS Uživo je kontaktirao Dragoljuba Perkovića, predsednika Mesne zajednice “Liman”, sa pitanjem da li su članovi saveta Mesne zajednice Liman upoznati sa problemom nebezbednog gradilišta na kom se vrši nadogradnja stanova na adresi Milke Grgurove 4-4c?

Foto: nsuzivo.rs

-Sporadično su dolazile do nas informacije o nebezbednom gradilištu, a koliko mi je poznato jedna članica saveta mesne zajednice živi na pomenutoj adresi. Svojevremeno je mesna zajednica pisala gradskim službama o ovoj temi, ali što se tiče samog gradilišta nije mi poznato da smo se oglašavali. Da bi Mesna zajednica odreagovala potrebno je tačno u dopisu da se naznače problemi stanara- izjavio je Dragoljub Perković za naš portal.

Podsećamo, stanovnici Limana 1 iz ulice Milke Grgurove 4-4c obratili su se portalu NS Uživo anonimnim mejlom izražavajući nezadovoljstvom investitorom koji obavlja nadogradnju zgrade na ovoj lokaciji. Ovakvim stanjem stvari su pre svega ugroženi stanovnici četiri ulaza na adresi Milka Grgurova, na brojevima 4 do 4c, sama zgrada, ali ono što najviše zabrinjava jeste ugroženost dece iz vrtića “Mrvica”, na koje se nebezbedno gradilište naslanja.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
18/04/2023 20:57

Jel vas to bas zanima zato sto je na Limanu, mislim ceo grad ima ovakva gradilišta pa nisam video jedan jedini tekst na tu temu? 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo
Limanac
19/04/2023 00:54

Kada ćete asfaltirati parking u Fruškogorskoj, koji ste raskopali?

Sremac
19/04/2023 14:23

Na Mišeluku nam je glava u torbi svako veče. Zašto vam to nije tema?

Last edited 1 mesec ranije by Sremac