Foto: Ustupljena fotografija/ Pavle Pejić/ Ilustracija

Na adresu naše redakcije jutros su stigle fotografije zapaljenog vrtića na Telepu. Redakcija NS Uživo kontaktirala je i direktorku PU “Radosno detinjstvo” Marijanu Popov koja je naglasila da su na teren izašli policajci, službe bezbednosti i zdravlja na radu i njihova tehnička služba, te da se vrtić već sanira.

Ja sam od jutros ovde, čim sam saznala. Moj komentar, najiskreniji, kao čoveka, ja sam nekada davno radila u tom vrtiću i mi sa tim vrtićem već decenijama imamo problem sa malim huliganima. To je problem koji se povremeno smiri i onda ponovo nastane. Ponovo ćemo se obratiti policijskim stanicama, zaista je neprijatno. Spremamo vrtiće za novu školsku godinu, a sve je u garežu- navela je za naš portal Popov.

Naša sagovornica ističe da niko iz obližnih kuća nije reagovao na dim i vatru i nazvao vatrogasce, kako bi šteta možda bila manja.

Foto: Ustupljena fotografija

-Ono što mora da se menja su prozori, koja su metalna. Moraćemo da pobacamo stvari koji nećemo moći od gareži da očistimo, ali to nije nameštaj. To su sobe koje su sada rađene. Videćemo da što pre to očistimo i sredimo. Štete ima, ali ćemo je sanirati. Svi sada čiste i očistiće, jedino ne znam šta ćemo sa tim malim huliganima koji stalno ulaze u dvorište i na terase- rekla je Popov i dodala da će deca nastaviti da idu u taj objekat.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dule
25/08/2022 12:21

Deca već mesecima noću ulaze u vrtiće,nije ovo jedini slučaj..
Zna direktorica veoma dobro ali je baš briga da rešava stvari

Last edited 1 mesec ranije by Dule
SNS Uzivo
25/08/2022 14:44
Reply to  Dule

Da ali culi ste kaze gospodza da ce srediti, znaci to vam je reseno

Razmazena derista
26/08/2022 10:45

Pohapsiti roditelje da sami krece I nadohnade stetu sa SVE tim njihovim delikventima