AMERIČKI SAN NIJE SAMO PRIČA, IMA ONIH KOJI GA I ŽIVE: Evo šta bivši Zvezdin fudbaler Nebojša Bandović poručuje onima koji bi da promene život!

Foto: Printscreen/Instagram

Da se iz ničega izgradi život iz snova potrebna je posebna veština. Među retkima koji je imaju je Nebojša Nebo Bandović. Kao imigrant iz Jugoslavije, na američko tlo kročio je 1985. Sa manje od 10 dolara u džepu, sa namerom da igra profesionalni fudbal .

Iako kad je stigao u SAD čak nije ni govorio engleski, Nebo je uspeo da pronađe finansijsku slobodu kroz ulaganje u nekretnine i posredovanje sa preko 700 agenata. Danas živi američki san u jednom od najluksuznijih delova Majami Biča I mentor je onima koji žele da saznaju tajne finansijske slobode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nebo Bandovic (@nebobandovic)

Profesionalni fudbal je možda dao Nebu ime, ali nekretnine su mu ostvarile snove. Pre nego što je došao u Sent Luis da se pridruži Steamersima igrao je za Crvenu Zvezdu. Bilo da je igrao fudbal ili ulagao u nekretnine, uvek je bio najbolji.

Prošao je put od zvezde Steamersa, do vodećeg strelca Hot Shotsa i MVP-a za sve zvezde 1996. godine u Portlandu.

Dok je igrao mali fudbal u Sent Luisu, upoznao je investitora koji mu je postao mentor. Učenje o strategijama ulaganja u nekretnine zauvek mu je promenilo život. Video je potencijal za pasivni prihod i finansijsku slobodu. Nebo je smatrao da je životni stil svog mentora intrigantan i bio je motivisan da pronađe ovaj život za sebe.

„Ne znam da li postoji neko ko ima priču poput moje. Došao sam bez engleskog, da igram profesionalni fudbal i bio sam jedan od najboljih fudbalera..Onda uspešan investitor u nekretnine i broker,” ističe.

Svestan je, kaže, da je način razmišljanja izuzetno važan kada pokušavate da dobijete finansijsku slobodu. Konkurencija, strah od neuspeha i finansijski izazovi će uvek postojati. Ali on se ne plaši ničega tvrdi.

Naprotiv, koristi ih kao motivaciju za uspeh. Tako je došao do ideje da proširi svoje usluge izvan ulaganja u nekretnine i uključi brokerske usluge i mentorstvo.

“Bez motivacije nikada nećete postići svoje ciljeve. Nemojte se plašiti da rizikujete, radite naporno, ne odustajte, napadajte i rešavajte probleme“, kaže on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nebo Bandovic (@nebobandovic)

Čak i kada je tržište nekretnina doživelo svoje najniže tačke, Bandović je smislio kako da izađe na prvo mesto. I sada njegova brokerska kuća radi sa više od 600 agenata, a planira da ih proširi na više od 1000. Svojim agentima nudi 100% provizije i brokersko posredovanje prilagođeno investitorima.

U narednom period planira da svoj životni put i način poslovanja i razmišljanja predstavi široj publici kroz svoje naloge na društvenim mrežama. Više o Nebovom putovanju možete saznati tako što ćete ga pratiti na Instagramu.

mirodjija.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti