Претрага
Претрага
Close this search box.

ANA MIHALJICA MOŽE PONOVO DA VIĐA DECU Centar za socijalni rad: Evo šta je tačno dogovoreno i šta je u najboljem INTERESU mališana

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Centar za socijalni rad Novog Sada saopštio je da je ostvarena saradnja sa Anjom Mihaljicom iz Novog Sada čije je troje dece, od tri, šest i 10 godina, smešteno u Sigurnu dečiju kuću.

– Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece – saopštio je Centar za socijalni rad Novog Sada.

Podsetimo, deca Ane Mihaljice su odvedena u smeštaj CSR 16. novembra 2023. nakon požara u stanu njenog oca M. M. u Novom Sadu. Postoji informacija da je u tom stanu požar izbijao do sada tri-četiri puta. Na društvenim mrežama se pojavio i navodni snimak stana u kome su živela oduzeta deca, prepun smeća nagomilanog do plafona. Mihaljica je tvrdila da su deca tamo samo povremeno boraviila.

Ovaj slučaj je postao jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila. Dok su jedni zdušno branili majku i tražili da joj deca budu vraćena, drugi su tvrdili da je Centar za socijalni rad reagovao na vreme i sačuvao decu od života u nemogućim uslovima.

Centar je u petak, 15. marta, najavio sastanak sa majkom 22. marta, medutim, izgleda da je do viđanja i sporazuma došlo ranije nego što je očekivano.

kurir.rs

Tagovi:

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vukailo
19.03.2024 17:48

Hvalim te bože! Pa da je po visokim evropskim standardima nijedno romskom dete ne bi bilo sa roditeljima. Majka je svetinja, kakva da je.

Gost
Здрав разум
19.03.2024 17:52

Па погледајте децу Палестине, све су им уништили, сваки дан их по стотинак погине или умре од глади, и живе у шаторима, у блату…али уз мајке или очеве (зависи ко је преживео) пуне љубави, смеју се.

Љубав је важнија од свега, а деци са именима арханђела и тако свесном мајком љубави није зафалило.

Питање је само како ће ова траума покушаја отмице утицати на њихов даљи живот.

Gost
Saša
19.03.2024 20:04

Pitanje je zašto ne kupe svu dec koja žive u nemogućim uslovima. Evo lično sam prijavila centru porodicu koja živi u nehumanim uslovima sa molbom da im pomognu. Prstom nisu mrdnuli. A tu je petoro dece.

Gost
Goks
19.03.2024 23:51
Odgovori  Saša

Bolje sebe da si prijavila!

Gost
Мајка
19.03.2024 21:19

Боже помози!на мети ове службе је јер је верник Српске православне цркве!то је баш очигледно.да да Бог да нам што више деце одраста уз Богослужења и у молитви

Gost
Јована
20.03.2024 11:17
Odgovori  Мајка

Содомистима и масонима смета православни народ. А највећа туга што ми православни Срби изабрасмо содомиско масонску власт да нас уништава.

Gost
Željko
19.03.2024 23:46

Opet se izvukla vodioc slučaja , rešićete kada se ponovi možda nekad.

Gost
Peca
21.03.2024 04:39

Vratite decu majci

Gost
Peca
21.03.2024 04:40

Vratite decu majci , a onda pod hitno ukunuti sve zakone po kojima SRBIJA jedina u Evropi izvozi decu i ukinuti potpuno usvajanje.

Gost
Ljiljana
21.03.2024 16:26

Biti majka je najteži posao. Nije dovoljno voleti i moliti se. Svaka čast veri, molimo se mnogi u krevetu kad podmirimo potrebe svoje dece. Ani treba pomoć ali ne takva kavu je dobila od nezadovoljnog naroda koji je opet izmanipulisan za tudje promocije.

Povezane vesti