Претрага
Претрага
Close this search box.

Ana Mihaljica ušla u Centar za socijalni rad, postoji verovatnoća da danas decu odvede kući

Foto: Kurir televizija

Slučaj Ane Mihaljice, kojoj je Centar za socijalni rad oduzeo troje dece starosti 10, 6 i 3 godina postao je jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila.

Nakon emisije “Ni 5 ni 6” na Kurir televiziji kod Jovane Grgurević slučaj se ponovo pokrenuo sa mrtve tačke, te je Ana Mihaljica danas uspela da uđe u Centar za socijalni rad sa advokatom i prema nezvaničnim saznanjima, postoji šansa da danas decu odvede kući.

Ekipa Kurir televizije je ispred Centra za socijalni rad i uzela je prvu izjavu Ane i njenog advokata pre ulaska u Centar:

– Obećali su da će danas deca biti puštena Mihajlo, Gavrilo Rafailo i da ću konačno moći da budem sa njima. Eto, molim vas, samo pomenite, malo pomolite se – rekla je Ana.

Kurir će vas iz minuta u minut izveštavati o toku raspleta ovog slučaja, a sve ekskluzivne snimke moći ćete da gledate danas u emisiji “Puls Srbije” od 12 sati na Kurir televiziji.

Podsetimo, Ana Mihaljica gostovala je u emisiji “Ni pet ni šest” kod domaćina emisije Jovane Grgurević gde je celoj Srbiji konačno otkrila njenu stranu priče koju do sada nisu mogli da čuju.

– Poslednji put sam videla sinove 19. decembra 2023. godine. Svaki dan mi je sve više povređeniji, bolniji i teži. Sutra bih trebala da ih konačno vidim, ne bojim se ničega i nikoga, nadam se samo da su oni dobro. Nadam se da će osetiti ogromnu količinu ljubavi. Negde duboko znam da oni to osećaju sve vreme – rekla je tada Ana.

Potom je Centar za socijalni rad 19. marta saopštio da je ostvarena saradnja sa Anom.

– Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece – saopštio je tada Centar za socijalni rad Novog Sada.

kurir.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Željko
23.03.2024 09:12

Dali će javnost čuti odgovornost ,tj prkoračenje ovlašćenja vodioca slučaja VK ,ko god je imao kotakt sa csr morao je proću turturu iste,to samo kod nas ima, policiju ovo nezanima , a i vidimo kako rade svoj posao žena snimi lopova u autu prìča sa njim i još nije uhapšen ovde se samo načelnici hapse zato se dugo čeka na ostalim predmetima ,uglvnom zaborave.

Povezane vesti