Bačkopalančanka dobitnica stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Foto: RTS

U petom, finalnom izvlačenju nagrada u okviru novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dobitnik trosobnog stana je Erza Matuš, a četvorosoban stan otišao je u ruke Verana Bakračevića.

Trosoban stan otišao je u ruke Erze Matuš (kod: BO813245, mesto prometa: Bačka Palanka).

Četvorosoban stan od sto kvadrata dobio je Veran Bakračević (kod: CC425644, mesto prometa: Pančevo)

U finalnom, petom izvlačenju učestvovalo je 104.727.237 računa koje su 928.605 učesnika skenirala koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom ER727237.

Brojevi se izvlače iz bubnja, a nakon toga pritiskom na taster utvrđuju se dva slova ispred izvučenih brojeva kako bi se dobio kompletan kod dobitnog računa.

Ove nedelje srećne dobitnike pritiskom na taster odredio je naš proslavljeni košarkaš Igor Rakočević.

U prethodna četiri izvlačenja dodeljeno je osam stanova.

U prvom izvlačenju ključevi od stanova u naselju „Zemunske kapije“ otišli su u ruke Vladana Petrovića i Maline Radisavljević, dok su u drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju bile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Stanove u trećem izvlačenju dobili su Kristijan Cudar i Mina Luković, a u četvrtom izvlačenju dobitnici su bili Zoran Stojičić i Željko Mijatović.

Kako je najavljeno, u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine, a tokom čitavog perioda između dva kruga računi će moći da se nesmetano skeniraju.

RTS

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti