Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Povodom predstojećeg “Belgrade Beer Fest-a”, koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću u Beogradu, Novi Sad su posetili poznati muzičari Prljavi inspektor Blaža i pevačica Maja iz E-playa.

Njih dvoje su najbržim vozom u regionu “Sokolom” pristigli u Novi Sad, kako bi promovisali muzički festival. Na putu do Srpske Atine, proveli su vreme sa putnicma u vozu i podelili im karte za Beer Fest.

– Na putu do Novog Sada, smislio sam jedan stih za sve one koji se odluče da vozom dođu u Beograd, ali pre toga moram da napomenem da će biti veliki broj večernjih polazaka i odlazaka a to je veoma bitno jer se neće voziti pod uticajem alkohola. Prepustite se zvucima rokenrola, zatim vratite se preko voza pa onda može da se pije i loza – rekao je Blaža za portal NS Uživo.

Na pitanje zašto voli Novi Sad, Blaža je izjavio da je ovo zaista poseban grad za njega i da u njemu budi posebnu energiju.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Kao i Blaža, ja zaista volim novosadsku publiku. Ima nešto u ovom gradu, a nama je baš za Cinema city izašao album koji se zove “Drago mi je da smo se upoznali” – rekla je Maja i ovim putem zajedno sa Blažom pozvala novosadsku publiku da dođu na Beer fest i uživaju u zvucima njihove muzike.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Na motoskupu 20. avgusta u okviru Motoplatza očekuje nas sjajan nastup Blaže i Kljunova, a 21. avgusta na najvećem stejdžu festivala Main-u nastupaće E-paly.

Devetnaesto izdanje festivala piva, obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i mnogi drugi.

Za vreme trajanja publiku očekuje vrlo atraktivan program u “Cloud zoni”, između ostalog susreti motociklista sa izložbom specijalnih motora i čuvenim “zidom smrti”. Tu je i Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mestu i mnogi drugi sadržaji. Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom.
Za obožavaoce zanatskog piva na Craft zoni predstaviće se udruženje craft pivara iz cele Srbije. Beogradski festival piva ima tradiciju dugu gotovo dvadeset godina i tokom svog postojanja postao je jedan od prepoznatljivih simbola prestonice. Belgrade Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu.
Za vreme trajanja beogradskog Bir festa biće uvedeni dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

U petak, 19. avgusta: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i 2.30 polazak za Vršac.
U subotu, 20. avgusta: u 3.30 sati polazak za Novi Sad i 3.50 polazak za Vršac.
U nedelju, 21. avgusta: u 3.30h polazak za Novi Sad i u 3.50 polazak za Vršac.
U ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

nsuzivo.rs

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments