Претрага
Претрага
Close this search box.

BRAVO ZA SVE HUMANE LJUDE “Bazar solidarnosti” sakupio više od MILION DINARA (FOTO)

Foto: Ustupljene fotografije/NURDOR/Ilustracija

Udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) objavilo je da je uspešno završena dvodnevna akcija „Bazar Solidarnosti“, koja se održala proteklog vikenda.

Ova humanitarna manifestacija okupila je veliki broj građana, koji su svojim prisustvom i donacijama pružili podršku deci koja se bore protiv malignih bolesti i njihovim porodicama.

Tokom dvodnevnog Bazara, za najmlađe su organizovani različiti programi i brojne kreativne radionice, koje su pružile priliku deci da se zabave, uče i izraze svoju kreativnost. Zahvaljujući nesebičnoj pomoći svih učesnika i posetilaca, na Bazaru je prikupljeno impresivnih 1.100.000 dinara. Prikupljena sredstva biće usmerena ka izuzetno važnom projektu roditeljskih kuća za smeštaj dece i njihovih porodica, koje su na lečenju van mesta prebivališta.

Ovaj projekat ima za cilj da obezbedi adekvatne uslove za boravak i podršku porodicama u najtežim trenucima, omogućavajući im da budu zajedno tokom trajanja lečenja.

NURDOR se zahvalio svim volonterima, donatorima i posetiocima koji su svojim angažovanjem i doprinosom omogućili uspeh ove akcije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti