Претрага
Претрага
Close this search box.

DALJE NEĆEŠ MOĆI Saobraćajni haos na Podbari: Kamion se zaglavio jednosmernoj ulici, ne može ni napred ni nazad (FOTO)

Foto: Screenshot

U jutarnjim časovima danas, na raskrsnici ulica Sterijine i Matice Srpske na Podbari, došlo je do saobraćajnog incidenta koji je izazvao značajnu pažnju građana, a pogotovo vozača u tom delu grada.

Kako svedoče očevici, incident se dogodio u jednosmernoj ulici, gde je vozač kamiona, sa tablicama iz Novog Pazara, skrenuo suprotnim pravcem i završio u kontrasmeru. U pokušaju da se izvuče iz uskih podbarskih ulica teretnjak je oštetio fasadu jedne od zgrada na ćošku i zaglavio se tako da ne može ni napred ni nazad.

Sa kabinom u Sterijinoj, a prikolicom u Matice srpske kamiondžija se našao u problemu jer je blokirao obe ulice, pa su se u problem našli i vozači koji su hteli da prođu kroz ove dve ulice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Čisto da se upotpuni saobraćajni haos koji vlada na Podbari uled hroničnog nedostatka parking mesta, sada ima i dva ulice manje kroz koje se može proći, ne samo automobilom, već i peške. Pogotovo što je ovom zaglavljivanju osim nepažnje vozača, kumovali i parkirani autombili u Sterijinoj i Matice srpske, koji će morati da se uklone da bi se kamion mogao izvući iz ove, naizgled, bezizlazne situacije.
Kako će i kada ova situacija biti rešena, za sada nije poznato.

dnevnik/nsuzivo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti