Претрага
Претрага
Close this search box.

Dina Vučinić: Laži i izmišljotine koje širi opozicija su potezi očajnika koji ne mogu da se pomire s ubedljivim porazom

Dina Vučinić, članica Izvršnog odbora SNS, dala je saopštenje za javnost nakon završenih lokalnih izbora, koje prenosimo u celosti: 

-Obeznanjena brutalnim porazom koji je pretrpela 2. juna, umesto da preispita sebe, zašto su joj građani tako odlučno okrenuli leđa, opozicija nastavlja da širi laži i klevete. U nedostatku hrabrosti da pogledaju istini u oči da im Novosađani ne veruju, oni pokušavaju da alibi za svoj poraz i besmisao svoje politike nađu u gomili novih laži i besmislica. I optužbama protiv Srpske napredne stranke. To su očajnički potezi političara koje ne mogu da prihvate poraz, koji ne mogu da se pomire s činjenicom da ih građani neće.
Lingvisti i filozofi tvrde da govoru prethodi stvarni proces mišljenja. Opozicija je uspela da ih demantuje. U njihovom slučaju proces mišljenja ne postoji. Ni danas, niti generalno. Sve što su ikad izgovorili bila je gomila nebuloza, u koje ni sami ne veruju.
Međutim, nijedna laž ne može da poništi činjenicu da je lista „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ osvojila gotovo 48.000 glasova više od 12 stranaka opozicije, okupljenih oko liste „Udruženi diletanti Novog Sada“.
Nema tog očajanja niti patologije koja može da previdi očigledno. Nešto drugo je u pitanju. Sve do nedelje 2. juna, dok im građani nisu porušili kulu sazdanu od izmišljotina i laži, videli su sebe na funkcijama i u foteljama, koje obožavaju kao vrhovno božanstvo slobode. Napadima i lažima protiv Srpske napredne stranke opozicija pokušava da prikrije međusobni sukob oko plena. Jer, plen je cilj njihovog bavljenja politikom, a 21 mandat ne može da zadovolji apetete 12 nespojivih političkih stranaka i organizacija.
Za ranac koji su pronašli, neka ne pitaju Srpsku naprednu stranku, neka se Pogačar obrati samom sebi, ili anarhistima Brajanu Brkoviću, ali i starim prevarantima poput Bore Novakovića, Lige, DSS-a i Poksa, oni znaju sve vrste prevara, mahinacija i malverzacija i znaju iz čijeg ormana su ranac izvukli i doneli da bi kreirali svoju laž o navodnim biračkim spiskovima. Ta prevara je toliko providna da u nju ne veruju ni oni koji su je osmislili.
Novosađani su nedvosmisleno ogromnim brojem glasova jasno rekli da veruju politici Srpske napredne stranke i njenih partnera. Novosađani su jasno poručili da žele Novi Sad koji se gradi i razvija i da ne žele da ih vode stranke kojima je pretvaranje crkava u pabove, zatvaranje fabrika, otpuštanje ljudi i pljačka budžeta jedini smisao bavljenja politikom.
SNS će nastaviti da vodi Novi Sad putem uspeha, a opozicija nek ostane odana svojoj bestijalnoj posvećenosti izmišljotinama, biće još ubedljivije poraženi na izborima 2028. godine.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Arkadije
05.06.2024 07:26

Ujedinjena opozicija u Novom Sadu. Šta su građani mogli očekivati od njih. Skupljeni a u prošlosti dokazani da ih ne interesuje narod nego lični interesi. Dobro su još i prošli.

Gost
Milan NS
05.06.2024 11:59
Odgovori  Arkadije

кажу лопови и издајници

Povezane vesti