DNEVNI HOROSKOP: Blizancima stiže pomoć od partnera, Lav će se opariti, Vage da budu “hladne glave”, a vi?

Foto: Pexels

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine vam donosi jedan staložen i smiren dan. Provedite ga u okruženju dragih ljudi. Na pamet će vam pasti jedna osoba. Slobodni Ovnovi neka načine prvi korak, dok oni zauzeti bi trebalo više da porazmisle o budućnosti – u kom smeru ona ide.

BIK

Na ivici ste da svima kažete sve u lice. Bolje se suzdržite, jer time nećete ništa bolje postići. Nagomilala vam se dugo potiskivana frustracija i bes. Razmilslite gde se nalazi uzrok toga i pokušajte da rešite. U ljubavi se više potrudite, ako želite da vam bude uzvraćeno istom merom.

BLIZANCI

Vi ste poznati po filozofiranju i maštanju. Reči vam same izviru, ali danas nećete biti raspoloženi za previše druženja. I to je u redu! Previše ste se iscrpeli psihički u poslednje vreme. Razmišljajte kako da napunite baterije. Partner vam je odličan saveznik u tome!

RAK

Idealan dan da završite sve što niste stigli tokom nedelje. Ne preterujte u kupovini. Držite se novčanog plana. Zauzetim Rakovima će vrlo verovatno da proradi porodični instinkt. Razmišljaćete o sledećem koraku o odnosu. Oni slobodni biće zaljubljive prirode. Ne odustajte od svojih želja.

LAV

Vaša reč za druge je zapovest. Imaćete priliku da se dokažete, ali nemojte previše da se uživite u dominantnoj ulozi. Ne zaboravite na emocije. U suprotnom povredićete ljude koje volite. Očekuje vas priliv novca za pređašnji trud. Iskoristite ga pametno! Moguće su glavobolje.

DEVICA

Vrlo moguće da ćete danas da uđete sa nekim u raspravu posle čega će vam biti povređen ego. Ne dozvolite sebi da vas izritira neko gori od vas. Zvezde vam savetuju da se bolje fokusirate na sebe i započnete dugo željenu ideju. Neki kurs il hobi će vam otvoriti nove vidike.

Foto: Pexels

VAGA

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine vas upozorava da ne ulazite u bespotrebne rasprave. Neko iz okruženja će vas “navući” na svađu. Možda će poželeti da izvuče neku informaciju od vas. Muči vas ljubavni život. Da li preseći ili nastaviti dalje? Triput razmislite i to “hladne glave”, pre nego što doneste odluku.

ŠKORPIJA

Danas vas očekuje omanji par raspoloženja. Bićete veći deo dana osamljeni i u sopstvenim mislima. Nemojte da preterujete. Prijaće vam omiljene stvari ili aktivnosti. Pozovite omiljenu osobu i organizujte neku zanimljivost. Jednostavno, i šetnja u prirodi će dobro doći.

STRELAC

Iza vas je ostao težak period. Odluka koju ste doneli možda nije trenutno najbolja po vas, ali kasnije će vam se isplatiti. Pomalo ste zapostavili sebe i sada je vreme da to nadomestite. Učite nove stvari, upoznajte nove ljude i više se krećite. Mogući je pad imunitete. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC

Dali ste sebi malo oduška i sada je vreme za nove akcije i planove. Ukoliko imate dodatne izvore prihoda, pametno ih uložite ili ih jednostavno stavite sa strane. Znači će vam u budućnosti. Slobodne Strelčeve bi mogao neko da iskoristi. Pripazite se!

VODOLIJA

Danas se budi vaša druga strana ličnosti. Zauzećete odrambeni stav prema svima. To je u redu, ako postoji stvarna potreba za tim. Ali, trudite se da ne povredite drage ljude. Bolje izbacite višak energije na neki drugi način – to može da bude sport, vođenje ljubavi ili neka druga aktivnost.

RIBE

Dnevni horoskop za 13. avgust 2023. godine vam savetuje da se ne zalećete previše u ljubavi – pogotovo ako ste na početku odnosa. Jasno postavite granice i vodite se i razumom i srcem. Ne zaboravite da završite sve obaveze, kako vas ne bi dočekale u sledećoj sedmici.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti