Foto: Yoair Blog
Dnevni horoskop za 20. jun najavljuje i napetost za Ovna, a Devici stiže priliv novca!

OVAN

POSAO : Impulsivnost vas uvek vodi na pogrešan put. Uspećete, ne upadajte u mrežu sopstvenih grešaka, nervoze. Nastavite normalno da radite. LJUBAV: Napetost, agresija koja nema osnove mora da stane. Da li ćete pokrenuti nešto, samo zavisi od vas isključivo. ZDRAVLJE: Trudite se da kontrolišete nervozu koja je sve veća iz dana u dan.

BIK

POSAO: Raspoloženje vam varira čim počnete da pričate o novcu. Ako morate da plaćate dugovanja, onda se spremite na taj čin, bez nerviranja… LJUBAV: Emotivna razdražljivost proističe iz jedne veze sa mlađom osobom od vas koja nastoji da vas izludi. Morate da isečete svaki vid zavisnosti ako se ovako nastavi. ZDRAVLJE: Brinete o svom zdravlju, zdravlju ukućana, ali najviše o rođaku koji ima puno zdravstvenih problema.

Foto; Spititualify

BLIZANCI

POSAO: Morate da rešavate status, papire. Rešićete sa drugim Blizancem jednu nesuglasicu. LJUBAV: Kada nešto ne ide kako treba, vi se totalno razgoropadite, toliko pokazujete nervozu i neraspoloženje, a partner ne može da vas smiri. ZDRAVLJE: Vama je uvek važno dobro raspoloženje, jer od toga zavisi koliko vam je dobro zdravlje.

RAK

POSAO: Ne bi bilo loše da pružite nekom saradniku šansu za napredak. Trebaće vam u daljem radu. Svako pamti dobra dela. LJUBAV: Sačuvajte dostojanstvo, ne ulazite u svađe, rasprave sa partnerom. Često ste nesigurni i tražite dlaku u jajetu… ZDRAVLJE: Ponekad preterujete sa slatkišima ili hladnim sokovima. Kontrolišite šećer u krvi.

LAV

POSAO: Radite vredno, skoro toliko naporno da ćete totalno “pasti” od umora. Dobar ste radnik, ali pustite posao toliko, neće pobeći. LJUBAV: Partner vam je veran, nema potrebe da dižete tenziju ni sebi a ni njemu. Smirite se i nastavite vašu veliku ljubav i dalje. ZDRAVLJE: Odmarajte više, češće po malo.

DEVICA

POSAO: Uvek je vaš cilj – poslovni uspeh. Novac stiže u popodnevnim satima, a meta vam je jedna velika američka kompanija. LJUBAV: Partnera koji je izuzetno blag i dobar prema vama skloni ste da sputavate. Pokazujete veliku nesigurnost. ZDRAVLJE: Više samopoštovanja daje bolje zdravlje, bolji nervni sistem.

VAGA

POSAO: Balansirate između dobrog i lošeg. Pokušavate da pronađete najbolji mogući način da komunikacija uspe sa poznatim saradnicima iz inostranstva. LJUBAV: Treba da se pokrenete i da oživite strast. Imate prednost, jer vas štiti partner. ZDRAVLJE: Osetljive oči.

ŠKORPIJA

POSAO: Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije. Opustite se ili pustite druge da vode posao koji vi trenutno ne možete, pokažite poverenje. LJUBAV: Vodite partnera na mesto gde vam prija da se opustite, odmorite. Imate sve aspekte da uživate u današnjem danu. ZDRAVLJE: Viskok pritisak izazova i bolove u glavi, grudima.

STRELAC

POSAO: Što više pričate, drugi vas manje slušaju. Menjajte sistem rada, ništa nije vrednije od vašeg vremena i znanja. Nisu svi tako ljubazni da daju previše bez nekih interesa. LJUBAV: Dobra energija vlada, ali malo suptilonosti fali. Potrudite se oko toga, možete toliko da pružite partneru. ZDRAVLJE: Glavobolja sve češća i duža.

Izvor: lepa&srecna.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments