Foto: RTV (Jaroslav Pap)

Doktor Vladimir Petrović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine, dobitnik ovogodišnje Februarske nagrade, koja mu je dodeljena danas u Gradskoj kući.

Priznanje za najznačajnija dela i dostignuća Novosađana primio je prof. dr Vladimir Petrović. Nagradu mu je uručio gradonačelnik Miloš Vučević.

Doktor Vladimir Petrović još jednom je pokazao da je veliki i svoju nagradu od 130.000 dinara proslediće Dečjem selu “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

Podsećamo, dr Vladimir Petrović je epidemiolog i redovni profesor na Medicinskom fakultetu. Svoj doprinos dao je borbom protiv virusa u Novom Sadu, pokrajini, ali i celoj republici. Doktor Petrović je autor i koautor više od 90 naučnih i stručnih radova i publikacija. On je 23. dobitnik ove nagrade.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Goran
02/02/2021 07:34

Bestidan potez kada kao želite da budete humanitarni, a nemate hrabrosti da javno ukažete na neki akutan problem poput lečenja dece u inostranstvu. Dečje selo veoma često, kada ljudi žele da im uplate, kažu da im ne treba, jer su prefinansirani.