DOŽIVI HOTEL ZLATIBOR – hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ ugostio prijatelje i priredio NEZABORAVNU VIKEND AVANTURU (FOTO, VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Magiju savršenog letnjeg odmora na Zlatiboru imali su priliku da osete svi učesnici ekskluzivnog putovanja, koje je organizovao hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“.

U želji da svojim gostima predstave i približe sadržaje najsavremenijeg planinskog rizorta u Srbiji, ali i svu lepotu i potencijal Zlatibora kao atraktivne turističke destinacije, organizatori su kreirali zanimljiv plan aktivnosti, koji je podrazumevao savršen balans hotelskih i vanhotelskih sadržaja.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Nakon tradicionalnog dočeka i pozdravnog govora direktora hotela Milosava Dunjića, goste je sačekala uzbudljiva kvad avantura, u kojoj su uživali oni najhrabriji. Nekoliko desetina četvorotočkaša u koloni se kretalo proplancima Zlatibora, stvarajući nezaboravne uspomene.

Savršeni vremenski uslovi dozvolili su da se učesnici putovanja „Doživi hotel Zlatibor“ upute na vožnju Gold Gondolom, iz koje se pruža savršen pogled. Pored uživanja u neverovatnim predelima, goste je sačekalo prijatno iznenađenje kraj Ribničkog jezera, gde su uz zvuke gitare i čašu dobrog vina proveli idilično popodne.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Pored inspirativnog i atraktivnog krajolika same planine, organizatori nisu zanemarili ni okolne lokalitete, koji su svakako vredni pažnje i gotovo nezaobilazni, kada je u pitanju odmor na Zlatiboru. Obilazak Stopića pećine i piknik kraj Gostiljskih vodopada bili su još jedna prilika za uživanje, druženje i odmor u ambijentu netaknute prirode.

Kada govorimo o hotelskim sadržajima, najveći utisak je svakako ostavio Magnesium Wellness & Spa centar, koji je i najveći dragulj ovog kompleksa. Prostor na preko 4.000 kvadrata, podređen kompletnom uživanju i potpunoj relaksaciji gostima je ponudio baš ono što je svima potrebno nakon aktivnosti u prirodi: revitalizaciju duha i tela. Tri bazena ispunjena lekovitom magnezijumskom vodom, nekoliko vrsta sauna, slana soba, tuševi doživljaja, samo su neki od sadržaja u kojima možete da uživate. Pored izuzetnog wellness užitka koji nudi Magnesium Wellness & Spa , gosti su imali priliku da se zabave u najsavremenije opremljenoj kuglani i bilijar sali.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gastronomija je značajan segment svakog odmora, a hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ svojom ponudom pruža savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog pristupa kuhinji. Pansionski restoran „Ruj“ gostima nudi veliki izbor najkvalitetnijih lokalnih namirnica, dok čuveni Kalem by Zak Mountain Concept pruža potpuno novu dimenziju gastronomije, u šta su se uverili i učesnici ovog ekskluzivnog putovanja.

Sam kraj druženja obeležio je kulturno – umetnički program „U susret Vidovdanu“, u kom su učestvovali glumci Nenad Jezdić, Nebojša Milovanović, Nebojša Dugalić i etno grupa Trag.

Spoj izuzetne lokacije, luksuznih sadržaja i vrhunske usluge stvorili su savršeno mesto za odmor. Hotel Zlatibor Mountain Resort i Spa je pravi biser ove planine, osveženje u turističkoj ponudi i idealan izbor za sve vrste putovanja. Učesnici ovog putovanja sa sobom su poneli samo najlepše uspomene, nova poznanstva i želju da se prvom prilikom ponovo vrate.

blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti