Kompanija “Lidl Srbija” otvorila je danas, 07. novembra u 8 časova još jednu prodavnicu u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50. U isto vreme otvorena je prodavnica u Beogradu, na adresi Vojvođanska 117.

Otvaranjem novih objekata ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji je 35. Ono što ovaj objekat čini posebnim, jeste unapređenje okruženje u okviru postojeće zone za odmor u kojoj će uskoro biti postavljen mobilijar za decu i to na prostoru koji je uređen u saradnji sa Gradom.

“Zadovoljni smo što velika evropska kompanija ‘Lidl’ nastavlja investicije u našoj državi i našem gradu. Čestitam im na drugoj prodavnici u Novom Sadu, a 35. u Srbiji. Dobro je da niču novi poslovni i prodajni prostori, posebno u jednom delu grada koji je do sada bio poprilično zapušten, a danas ima novi kvalitet i pruža građanima raznovrsan sadržaj. Posebno smo ponosni na ono što smo mi kao Grad uradili investirajući 93 miliona dinara u radove u Ulici Jovana Hranilovića i na potezu Bulevara Jaše Tomića. Nisu u pitanju samo spolja vidljive promene na bolje, već su menjane i stare azbestne vodovodne cevi i dovedena je moderna infrastruktura u ovaj kraj. Zajedno ćemo sa “Lidlom”, kao društveno odgovornom kompanijom, urediti prostor ispred prodajnog objekta, obogatiti ga raznim sadržajima, poput urbanog mobilijara i dečjeg igrališta, koji će služiti građanima za okupljanje i druženje”, rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Prisutne su pozdravili i rukovodilac Кorporativnih komunikacija “Lidl Srbija” Martina Petrović, kao i rukovodilac Nekretnina “Lidl Srbija” Jelena Španović. One su istakle da se nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvara deseta prodavnica u Beogradu i druga u Novom Sadu. Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od 1600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači “Lidlov” neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

U Beogradu, u Vojvođanskoj ulici, potrošače je dočekao drugačiji tip prodavnice, u kome se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od ostalih Lidl prodavnica i raspored kategorija je gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
milecile
07/11/2019 13:02

Ja sam zbog ove vesti presrećan, od danas moj život dobija na smislu!