Novosadski KMF ”International” u sredu, 07.  marta dočekuje KMF ”Jastrebac” iz Blaca u maloj sali Spensa u 20.30 časova, u osmini finala Futsal kupa Srbije.

Istu ekipu KMF ‘’International’’ dočekaće i u 15.kolu Prve futsal lige Srbije u subotu, 10.marta,  od 17.30 časova, takođe u maloj Sali Spensa.

U prethodnom kolu Prve futsal lige Srbije, Novosađani su ostvarili prvu pobedu na gostovanju, kada su u Beogradu u Šumicama savladali ekipu KMF ‘’Fon’’ rezultatom 4-2. Prioritet novosadskog kluba je opstanak u najvišoj ligi domaćeg takmičenja i u narednoj sezoni.

”International” je nakon pobede u 14. kolu poboljšao svoj plasman i trenutno je petoplasirani u ligi. Sada su, kažu, korak bliže plej ofu u koji ulazi prvih šest klubova na tabeli.

,,Pozivamo naše sugrađane da nas podrže i da u što većem broju dođu na obe utakmice, jer posle dugog niza godina Novi Sad ima svog predstavnika u najvišoj takmičarskoj ligi u Srbiji’’, rekao je za portal NS Uživo predsednik KMF ’’International’’, Nemanja Bošković.

Ulaz na utakmice je besplatan.

 

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments