Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić novim videom podsetio Novosađane šta je sve urađeno u protekloj deceniji: Plan nam je da u narednom periodu dođemo do cifre od 50.000 biciklista (VIDEO)

Foto: Screenshot Instagram

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić novim videom na svom zvaničnom Instagram profilu podsetio je sugrađane koliko je gradska vlast radila na tome da Srpska Atina bude najbiciklističkiji grad u Srbiji.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Za poslednjih 10 godina izgradili smo više od 30 km biciklističkih staza, a obnovili smo oko 10 kilometara. To danas čini Novi Sad gradom sa preko 100 kilometara biciklističkih staza. Smanjujemo gužve, zagađenje, ali time poboljšamo i zdravlje naših sugrađana. Plan nam je da u narednom periodu dođemo do cifre od 50.000 biciklista! Trudimo se da Novi Sad raste i da se Novi Sad razvija. Zajedno činimo naš Novi Sad najboljim mestom za život svih sugrađana- stoji na Instagram nalogu prvog čoveka Novog Sada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nebojša
21/02/2023 07:08

Gde je biciklistička staza u Petrovaradinu,uskoro se neće moći proći ni peške. Gde je staza do Rumenke,Karlovaca,Bukovca? Toliko je vas briga za običnog čoveka. Samo je lova bitna.

Gost
Sanja
21/02/2023 07:46

Hvalte me usta..

Gost
CICA
21/02/2023 09:45

Kada ćete početi ozbiljno da se baviti odlaganjem smeća i deponijom na civilizovan način.
Sramotno je da nam deponije izgledaju kao bregovi nadomak grada

Gost
Milorad
22/02/2023 16:16

Ne manje je važno gde će vlasnici bicikla držati iste, verovatno u stanu, jer nema zgrada sa rešenim pitanjem ostavljanja bicikala (uglavnom su po hodnicima).

Povezane vesti