Претрага
Претрага
Close this search box.

Gradska poreska uprava obaveštava o mogućnosti preuzimanja kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da je, kao i prethodnih godina, u saradnji sa Javnim preduzećem „Pošta Srbije” omogućila preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije” na teritoriji Grada Novog Sada, kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2024. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2024. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije”.

Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem JP „Pošta Srbije” i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 77863 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2024. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije”

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dragica Vlk
04.06.2024 18:05

porez na stan/kuću koja je legalno kupljena i plaćen porez na to i u kojoj živiš ceo život a možda i tvoji preci je najbrutalnija pljačka

Povezane vesti